Banner 980x90

Alūksnes novadā atkritumus apsaimniekos SIA "Pilsētvides serviss"

Valmiera, 13.sept., LETA. Šonedēļ Alūksnes novada pašvaldība noslēgusi līgumu par atkritumu apsaimniekošanu ar uzņēmumu SIA "Pilsētvides serviss", aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāvis Druvis Mucenieks.

SIA "Pilsētvides serviss" veiks nešķiroto sadzīves atkritumu apsaimniekošanu par 12,21 eiro kubikmetrā bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), bioloģiski noārdāmo atkritumu apsaimniekošanu par 5,57 eiro kubikmetrā, neskaitot PVN, un lielgabarīta sadzīves atkritumu apsaimniekošanu par 12,07 eiro kubikmetrā, neskaitot PVN, liecina pašvaldības sniegtā informācija.

Saskaņā ar līgumu divu mēnešu laikā notiks pārejas process no līdzšinējā atkritumu apsaimniekotāja SIA "Rūpe" uz turpmāko atkritumu apsaimniekotāju SIA "Pilsētvides serviss". Tuvākajā laikā pašvaldība sola informēt par to, kā tiks organizēta līgumu slēgšana ar jauno atkritumu apsaimniekotāju.

Uzņēmums darbu uzsāks 12.novembrī, bet klientu apkalpošanas centrs strādāt sāks oktobrī. Tas sola pilsētā izbūvēt arī jaunu atkritumu šķirošanas laukumu.

Uzņēmums šobrīd darbojas Rīgā, Lubānas, Cesvaines, Carnikavas, Ķekavas, Gulbenes, Priekules un Ērgļu novados.

SIA "Pilsētvides serviss" pērn nopelnīja 171 414 eiro un sasniedza 6,21 miljona eiro apgrozījumu. Rīgā reģistrētajā uzņēmumā strādā 88 darbinieki, un tas ir SIA "Infinico" meitas uzņēmums, liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt "Infinico" vienīgais īpašnieks un valdes loceklis ir 1981.gadā dzimušais Dmitrijs Blohins.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)