Banner 980x90

Alūksnes Kultūras centrā – Latvijas un Igaunijas labākās čellu grupas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
23.septembrī, plkst.19.00 Alūksnes Kultūras centra Lielo zāli piepildīs iespaidīgas un neaizmirstamas leģendārāko rokmūzikas skaņdarbu variācijas septiņu izcilu čellistu izpildījumā, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Latvijas talantīgākais čellu trio "MELO-M" kopā ar Igaunijas talantīgāko čellu kvartetu "C-JAM" ir apvienojušies un radījuši unikālu un aizraujošu projektu ar nosaukumu "BLACK CELLO SABBATH". Lai arī visi šī projekta dalībnieki ir ieguvuši akadēmisko izglītību, šajā koncertā būs iespējams novērtēt un izbaudīt šo akadēmiskās mūzikas virtuozu variācijas par visiem zināmajām "Black Sabath", "Deep Purple", "Bon Jovi", "Queen", "Mettalica" u.c. rokmūzikas grupu "himnām".

Grupas "MELO-M" dalībnieki: Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins, Jānis Pauls. Tā ir viena no starptautiski pazīstamākajām Latvijas mūzikas grupām. Piecu gadu laikā grupa koncertējusi divreiz devusies turnejā pa ASV, notikuši koncerti Krievijā, Francijā, Lielbritānijā, Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Vācijā, Ukrainā, Igaunijā, Lietuvā, Turcijā un citās valstīs. Koncertos "MELO-M" apvieno akadēmiskās mūzikas pamatus ar virtuozu izpildījumu un rokmūzikai raksturīgu atraktivitāti, kā arī sev vien raksturīgo stilu.

Grupas "C-JAM" dalībnieki: Perts Tarvass (Pärt Tarvas), Levis-Danels Megila (Levi-Danel Mägila), Marguss Ūss (Margus Uus), Tenu Jeesārs (Tõnu Jõesaar). 

"C-JAM" šobrīd ir viena no spilgtākajām Igaunijas grupām, kas ar savu neticamo talantu pārveidot visiem zināmas dziesmas čellu variācijās ir nojaukusi ierastās mūzikas robežas starp klasisko un populāro mūziku.

Šis koncerts ietilpst koncertu sērijā "Igaunijas Koncerti", kas top sadarbībā ar Igaunijas lielāko koncertaģentūru "Eesti Concert". 

Biļetes nopērkamas Alūksnes Kultūras centrā un Biļešu Paradīzes kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)