Banner 980x90

Alūksnes ezerā norisināsies ātrumlaivu sacensības

Daugavpils, 21.aug., LETA. Nedēļas nogalē, 26.augustā un 27.augustā, Alūksnes ezerā norisināsies ātrumlaivu sacensības, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Ūdens motosporta sacensības Alūksnes ezerā šogad notiks Eiropas čempionātā jauniešiem "GT-15" klases laivām un Latvijas čempionāta ieskaitē desmit laivu klasēs. Tiek prognozēts, ka sacensībās varētu piedalīties ap 70 laivām. Sacensību vērošana skatītājiem - bez maksas.

Sestdien, 26.augustā, no rīta notiks sportistu treniņbraucieni, bet plkst.13 paredzēta sacensību atklāšana Pilssalas jaunajā pludmales teritorijā. Sacensību norise sestdien plānota līdz aptuveni plkst.19. Vakarā plkst.22 Pilssalas estrādē notiks vasaras sezonas noslēguma pasākums kopā ar grupu "Stradivari" no Cēsīm un DJ Čakuru.

Svētdien, 27.augustā, ūdens motosporta sacensības atsāksies plkst.10 un turpināsies līdz aptuveni 15, kam sekos uzvarētāju apbalvošanas turpat pludmales teritorijā.

Tiem, kas dažādu iemeslu dēļ nevarēs klātienē apmeklēt ūdens motosporta sacensības, to gaitai varēs sekot tiešraidē portālā "live.star.lv".

Ātrumlaivu sacensību pasākuma nodrošināšanai Alūksnes ezera iekšezerā būs slēgta satiksme citiem ūdens transportlīdzekļiem 26 augustā no plkst.8 līdz 20 un 27.augustā no plkst.8 līdz 15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)