Banner 980x90

Alūksnes ezerā cīnīsies par lielāko līdaku

Sestdien, 9. jūnijā Alūksnes ezerā pulcēsies spiningošanas cienītāji, lai sacenstos par lielāko līdaku.

Spiningošanas sacensības "Alūksnes līdaka 2012", ko rīko Alūksnes novada pašvaldības aģentūra "ALJA", sāksies plkst.9.15 Ziemera pagasta "Jaunsētās", bet dalībnieki reģistrēties varēs no plkst.7.00 līdz plkst.9.00.

Sacensības notiks individuālā konkurencē bez dalījuma vecuma vai dzimuma grupās. Spiningotājiem jāņem vērā, ka 16 līdz 65 gadus veciem dalībniekiem, izņemot invalīdus, piedaloties sacensībās, jāuzrāda derīga makšķerēšanas karte, bet derīga licence makšķerēšanai Alūksnes ezerā būs jāuzrāda visiem. Tiem dalībniekiem, kam nav licences vai makšķerēšanas kartes, būs iespēja tās iegādāties reģistrācijas vietā. Jāpiebilst, ka sacensībās ir dalības maksa.

Galveno balvu sacensībās saņems tas spiningotājs, kura lomā būs lielākā (smagākā) līdaka. Gadījumā, ja vairākiem sacensību dalībniekiem būs līdakas ar vienādu svaru, tad par uzvarētāju kļūs tas, kura īpašumā būs garākā zaļsvārce.

Ar sacensību nolikumu var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļā "Sports".

Alūksnes ezers atrodas Alūksnes novadā, Alūksnes pilsētas un Jaunalūksnes pagasta teritorijā. Ezera ūdens virsmas platība ir 1540 ha, tā vidējais dziļums ir 7,1 metrs, bet maksimālais - 18,2 metri. Ezeram ir četras salas. Līdz ar citām Alūksnes ezerā mīt arī tādas retas zivju sugas kā zuši un repši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)