Banner 980x90

Alūksnes dome piešķīrusi 12 000 eiro pilsētas svētku organizēšanai

Alūksnes novada pašvaldība piešķīrusi 12 000 eiro Alūksnes pilsētas svētku organizēšanai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pērnruden, plānojot svētku programmu un izmaksas, lai saglabātu iepriekšējos gados sasniegto svētku kvalitāti un piedāvātu maksimāli daudz bezmaksas norišu, Alūksnes Kultūras centrs pieprasīja papildu līdzekļus pilsētas svētku nodrošināšanai. Tobrīd deputāti šī jautājuma izskatīšanu atlika līdz laikam, kad būs precīza nepieciešamo papildu līdzekļu tāme. Šobrīd tāda tāme ir, tādēļ jautājums izskatīts atkārtoti un nepieciešamie papildu līdzekļi piešķirti.

Paredzēts, ka Alūksnes pilsētas svētki šogad notiks no 5.augusta līdz 7.augustam. Finansējums piešķirts no pašvaldības pamatbudžeta.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)