Banner 980x90

Alūksnē uzstāsies Ilgas Bērziņas "Jazz Trio"

Valmiera, 28.marts, LETA. 31.martā plkst.19 Alūksnes Kultūras centrā uzstāsies džeza pianistes Ilgas Bērziņas "Jazz Trio" un somu saksofonists Pekka Toivanens, aģentūru LETA informēja Alūksnes Kultūras centra pārstāvis Gints Skulte.

Pieredzējušās džeza pianistes Ilgas Bērziņas trio Alūksnē uzstāsies ar savu jaunāko programmu. Ar dziļi aizkustinošu klavieru skanējumu, lielisku tehniku kā arī dinamisku un aizraujošu svinga izjūtu, Ilga Bērziņa ir viena no pazīstamākajām džeza pianistēm Baltijā. Jau kopš pirmajiem panākumiem džezā, viņa ir izpelnījusies klausītāju uzmanību spēlējot izteikti melodisku, harmoniski bagātu un elegantu klasiskā džeza mūziku.

Jaunajā koncertprogrammā Ilga atklāj labi pazīstamo "hard bop" un "mainstream" sintēzi iedvesmojoties no E.Garnera, H.Silvera un O.Pītersena mūzikas.

Šī programma tika veidota sadarbībā ar ilggadējo somu kolēģi saksofonistu Pekku Toivanenu, kurš arī būs koncerta īpašo viesi. Viņš ir Somijā labi pazīstams mūziķis, kurš ir uzstājies starptautiskos festivālos, vadījis vairākus bigbendus un spēlējis kopā ar tādām džeza leģendām kā Eds Tigpens un Benijs Beilijs.

Programmā iekļaujot gan klausītājiem jau iemīļotas, gan mazpazīstamas džeza standartu interpretācijas, šis jaunais projekts solās būt neaizmirstams instrumentālā džeza mūzikas piedzīvojums.

Biļešu cenas ir no 6 līdz 12 eiro. Tās var iegādāties Alūksnes Kultūras centrā, visās "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās, kā arī "Bilešu paradīze" mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)