Banner 980x90

Alūksnē notiks projektu konkursa "LMT Latvijai" noslēguma pasākums

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Trešdien, 8.jūnijā, plkst.14.00 Alūksnes Kultūras centrā norisināsies projektu konkursa "LMT Latvijai" noslēguma pasākums, kurā svinīgi nosauks un apbalvos "Latvijas Mobilā Telefona" (LMT) projektu konkursa "LMT Latvijai" Alūksnes novada uzvarētāji.

Kā pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka, visi konkursa finālisti saņems pateicības rakstus.

Konkursa uzvarētājus un finālistus sveiks Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis, LMT viceprezidente Laura Keršule, LMT biznesa klientu centra "Valmiera" vadītāja Santa France.

Jau ziņots, ka projektu konkurs "LMT Latvija" ietvaros Alūksnes novada attīstībai tika saņemtas 33 idejas, no kurām 27 tika izvirzītas iedzīvotāju balsošanai otrajā kārtā. Projektu konkursu organizē LMT ciešā sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)