Banner 980x90

Alūksnē notiks novada uzņēmēju godināšanas pasākums

Saulkrasti24.lv
Saulkrasti24.lv
Piektdien, 8.aprīlī plkst.19.00 Alūksnes Kultūras centrā notiks novada uzņēmēju godināšanas pasākums, kurā vairākiem uzņēmējiem pasniegs pašvaldības apbalvojumu "Pagodinājums uzņēmējdarbībā".

Kā aģentūru LETA informēja Alūksnes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka, pasākuma svinīgajā daļā uzstāsies ģitārists Mārcis Auziņš un dziedātāja Aija Vītoliņa jeb Amber, bet pasākumu vadīs Māris Grigalis. Savukārt otrajā daļā būs sarūpēta deju mūzika un cienasts, darbosies arī kafejnīca.

Piedalīties pasākumā pašvaldība aicina ikvienu novada uzņēmēju, taču vietu skaits būs ierobežots, tādēļ pieteikties iespējams līdz 1.aprīlim. Dalības maksa pasākumā būs 12 eiro personai. No dalības maksas būs atbrīvoti divi pārstāvji no katra uzņēmuma, kas saņems pašvaldības apbalvojumu. Novada uzņēmējus pašvaldība aicina pieteikties dalībai šajā pasākumā, zvanot pa tālruni 25425222.

Apbalvojumu "Pagodinājums uzņēmējdarbībā" Alūksnes novada pašvaldība pasniegs trešo gadu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)