Banner 980x90

Alūksnē notiks jauniešiem veltīts forums

Ikviens Alūksnes novada un ar novadu saistīts jaunietis sestdien, 5.martā no plkst.10.00 līdz plkdt.14.00 Alūksnes Mākslas skolā ir aicināts uz trešo Alūksnes novada jauniešu forumu, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Forumā piedalīsies jaunieši, pašvaldības pārstāvji un eksperti, piemēram, Valsts Policijas, Valsts probācijas dienesta, Alūksnes Kultūras centra u.c. pārstāvji, lai nodrošinātu iespējami plašu informāciju un viedokļu dažādību.

Jauniešu foruma mērķis ir dot iespēju jauniešiem izteikties par viņiem un novadam aktuālām problēmām, un galvenais – meklēt jaunus un interesantus risinājumus, lai kopīgi šīs problēmas risinātu. Forums ir viens no jauniešu līdzdalību veicinošiem instrumentiem Alūksnes novadā.

Pirmais Alūksnes novada jauniešu forums notika 2009. gada nogalē, uz otro jaunieši pulcējās 2012.gada novembrī. Savukārt 2014. un 2015. gadā Alūksnes novada Jauniešu konsultatīvā padome kopā ar Alūksnes novada pašvaldību, ABJC un pagastu pārvaldēm un iestādēm pagastu jauniešus aicināja uz mazajiem jauniešu forumiem Liepnā, Pededzē, Veclaicenē un Jaunannā. Jauniešu forumu laikā apzināti dažādi viedokļi, radītas idejas un apvienojušies jaunieši, lai savu un citu dzīvi veidotu labāku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)