Banner 980x90

Alūksnē koncertizrādē "Novocento" uzstāsies Vestards Šimkus un Kristaps Ķeselis

Valmiera, 6.sept., LETA. 24.septembrī plkst.19 Alūksnes Kultūras centrā uzstāsies koncertizrādē "Tūkstošdeviņsimt" jeb "Novecento" uzstāsies pianists Vestards Šimkus un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristaps Ķeselis, informē pašvaldība.

Režisora Dmitrija Petrenko iestudētais itāļu rakstnieka Alesandro Bariko darbs vēsta par mūziķi, kurš izaudzis uz kuģa, nekad no tā nenokāpjot uz sauszemes. Jauneklis spēlē klavieres tā, kā neviens pirms viņa to nav darījis. Cilvēki no visas pasaules meklē iespēju dzirdēt šo klavierspēles ģēniju, bet, lai klausītos viņa spēlē, ir jādodas ceļojumā pāri okeānam.

Mūziķa - pianista lomā iejutīsies Šimkus, bet stāstītāja lomu pildīs Ķeselis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)