Banner 980x90

Alūksnē aicina vērot rudeni no putna lidojuma

Foto: Diāna Lozko
Foto: Diāna Lozko
Alūksnes Tūrisma informācijas centrs aicina apmeklēt ugunsnovērošanas skatu torni Tempļa kalna parkā un izbaudīt zelta rudeni Alūksnē, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Šovasar Alūksne kļuva par vienu tūrisma apskates objektu bagātāka. Jūnijā durvis vēra Alūksnes ugunsnovērošanas skatu tornis, kurš īsā laikā iemantoja lielu popularitāti gan no alūksniešu, gan pilsētas viesu vidū, un kļuva par vienu no apmeklētākajiem tūrisma objektiem pilsētā. Kopumā, kopš atklāšanas, skatu torni apmeklējuši aptuveni 12 000 apmeklētāju.

Alūksnes novada pašvaldības tūrisma informācijas speciālists Aigars Ribušs informē, ka Alūksnes ugunsnovērošanas skatu tornis apmeklētājiem ierastajā darba laikā, no otrdienas līdz svētdienai, šajā gadā būs pieejams līdz 31. oktobrim. Viņš aicina alūksniešus un pilsētas viesus izmantot izdevību un apmeklēt skatu torni laikā, kad Alūksne krāsojas zeltaini rudenīgās krāsās. Sākot no 1.novembra līdz nākamā gada 1.maijam ugunsnovērošanas skatu tornis būs pieejams grupu apmeklējumiem, iepriekš piesakoties Alūksnes Tūrisma informācijas centrā pa e-pastu tic@aluksne.lv vai zvanot pa tālruņiem 64322804 vai 29130280.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)