Banner 980x90

Aicina pieteikt pretendentus Alūksnes novada apbalvojumiem izglītībā, kultūrā, sportā un uzņēmējdarbībā

Rīga, 6.febr., LETA. Alūksnes novada pašvaldība līdz 5.martam gaida pieteikumus pretendentiem Alūksnes novada apbalvojumiem izglītībā, kultūrā, sportā un uzņēmējdarbībā, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Evita Aploka.

Aizvadītajā gadā pašvaldība sāka jaunu tradīciju, proti, svinot Latvijas neatkarības atjaunošanas svētkus 4.maijā, svinīgā pasākumā pasniegt arī pašvaldības apbalvojumus izglītības, kultūras, sporta un uzņēmējdarbības nozarēs.

Lai apbalvojumu pretendentu loks būtu plašāks, pašvaldība aicina iedzīvotājus būt aktīviem un pieteikt apbalvošanai cilvēkus, kolektīvus, organizācijas, uzņēmumus, notikumus minētajās jomās.

Pašvaldība pasniegs apbalvojumu "Pagodinājums", "Pagodinājumam uzņēmējdarbībā", "Pagodinājums izglītībā", "Pagodinājums sportā" un "Pagodinājums kultūrā".

Piesakot pretendentus kādam no apbalvojumiem, jānorāda pieteiktās personas vārds un uzvārds, notikums, kolektīvu, uzņēmumu vai organizāciju nosaukums, kā arī jāapraksta konkrēts sasniegums, par ko pretendents tiek izvirzīts apbalvojumam.

Pieteikumus var rakstīt arī kolektīvi, lai uz ieteikuma vēstules būtu vairāk nekā viena ieteicēja paraksts, kas apliecinātu konkrētā apbalvojuma pretendenta veikuma un ieguldījuma nozīmīgumu plašākai sabiedrībai.

Pieteikumi līdz 5.martam jānogādā personīgi Alūksnes novada pašvaldības Kancelejā, Alūksnes Kultūras centra Koru zālē, nosūtīt pašvaldībai pa pastu vai e-pastu uz adresi "dome@aluksne.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)