Banner 980x90

Ziemas zābaki sievietēm – kā izvēlēties atbilstošākos?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ziemas zābaku iegāde bieži vien ir izaicinājumiem bagāts process, ar kuru saskaras gandrīz vai ikviena sieviete. Patiešām, tas nav nemaz tik viegls uzdevums, jo ziemas zābakiem ir ne tikai jāizskatās vizuāli pievilcīgiem, bet tiem ir arī jāpilda sava funkcija, proti, jāpasargā no aukstuma un mitruma. Šobrīd veikalos ir pieejams milzīgs apavu piedāvājums, bet kā izvēlēties ziemas zābakus, kas kalpos vairākas sezonas? 

Dabiski materiāli ir kvalitatīvu apavu pazīme
Iespējams, svarīgākais nosacījums apavu kvalitātes noteikšanai ir materiāls, no kā tie ir izgatavoti. Dabiska materiāla, piemēram, ādas zābaki nodrošina kājām siltumu, jo tādos apavos kājas labāk elpo un nesvīst. 

Kā uzzināt, ka zābaki patiešām ir izgatavoti no īstas ādas? Protams, vari apskatīt iepakojumu, uz kura norādīts materiāla sastāvs, bet ir iespējams pārliecināties arī ar taustes palīdzību, piemēram, nedaudz pastiepjot zābaka materiālu. Dabisks materiāls ir elastīgs, mākslīgā āda tāda nav. Turklāt dabiskās ādas apavu virsma vienmēr būs siltāka par mākslīgo, jo īstā āda labi uzņem ķermeņa siltumu un tāpēc sasilst ātrāk. 

Neaizmirsti arī par oderi! Ja vēlies, lai kājas nesaltu, zābaku iekšpusē ir jābūt dabiskajai kažokādai, jo mākslīgā kažokāda neuzsūc sviedrus.

Apavu zole – svarīgs priekšnosacījums apavu izvēlē
Izvēloties jaunus apavus ziemai, ir jāpievērš uzmanība zoles biezumam. Jo biezāka zole, jo siltākas būs Tavas kājas! Iegādājies apavus, kuriem zole ir vismaz 1 cm, un pievērs uzmanību arī zoles reljefam. Vislabāk ir iegādāties zābakus ar protektoriem, kas samazina slīdēšanu. Noteikti pievērs uzmanību arī
- zoles stiprinājuma vietai ar apavu – tai ir jābūt kvalitatīvai un labi piestiprinātai vai nošūtai, tā nedrīkst nākt vaļā un uz tās nedrīkst būt redzamām līmes paliekām;
- zoles materiālam – vislabāk, ja zole ir izgatavota no gumijas, poliuretāna vai PVC, jo šādi materiāli nelaiž cauri ūdeni un nodrošina labu saķeri ar ietves segumu.

Ziemas zābaki sievietēm interneta veikalā Somijasapavi.lv
Sniegt rūpes savām kājām Tu vari, iegādājoties kvalitatīvus apavus uzticamajā interneta veikalā Somijasapavi.lv. Šeit Tu atradīsi apavus dažādām sezonām no tādiem labākajiem Eiropas ražotājiem kā "Gabor", "Janita", "Ara", "Top man" un citiem Latvijā un pasaulē iemīļotiem zīmoliem. 

Ieskaties www.somijasapavi.lv vai apmeklē veikalu Kr. Barona ielā 36, Rīgā, un izvēlies siltus un ērtus ziemas zābakus, kas pasargās Tavas kājas aukstākajos gada mēnešos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)