Banner 980x90

Vidzemes slimnīcā nonāk vīrietis ar ķermeņa atdzišanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 21.novembrī, mediķu aprūpē nonākuši divi cilvēki, kam konstatēta ķermeņa atdzišana, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vidzemē slimnīcā nogādāts 57 gadus vīrietis, kurš atrasts reibumā guļam slapjumā un dubļos. Vīrietim bija sākusies ķermeņa atdzišana.

Pierīgā ārstu rokās nonācis 88 gadus vecs vīrietis, kuru dēls ciemošanās laikā bija atradis guļam neapkurinātā mājā. Mediķi vīrietim konstatēja insultu, viņam bija sākusies ķermeņa atdzišana.

Kā ziņots, Latvijā naktī valdīja sals. Visaukstākā svētdienas nakts aizvadīta Jelgavā, kur reģistrēts mīnus astoņu grādu sals. Savukārt Rīgā naktī termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus diviem grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)