Banner 980x90

Vidzemē vīrieti sakož kaimiņu suns

Aizvadītajā diennaktī Latgalē vienu gadu vecs puisītis apgāzis kafijas krūzi un guvis sejas un vienas rokas termiskus apdegumus, aģentūra LETA uzzināja no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāves Ingas Vītolas.

Termiskus apdegumus pagājušajā diennaktī guvis vēl kāds bērns Rīgā. Vienu gadu vecs puisēns apgāza karstu ūdens trauku uz kājām, gūstot apakšstilba un pēdas termiskus apdegumus.

Vēl kādam 55 gadus vecam vīrietim Rīgā, strādājot pie savas mašīnas motora, sprādzis akumulators. Kā rezultātā vīrietis guvis acu ķīmisku apdegumu un ticis nogādāts stacionārā.

Kāda 16 gadus veca meitene Zemgalē naktī gājusi pa kāpnēm, zaudējusi līdzsvaru un kritusi no vairāku metru augstuma. Meitene guva galvas smadzeņu satricinājumu un pēdas kaula lūzumu. Tikmēr 29 gadus vecu vīrieti Vidzemē pagājušajā diennaktī kājā sakodis kaimiņu suns.

Savukārt kāds 21 gadu jauns vīrietis Latgalē aizvadītajā diennaktī lietojis augu maisījumus un arī alkoholu. Viņš bijis agresīvs un kopumā ar neadekvātu uzvedību. Lai viņu nomierinātu tikusi piesaistīta policija.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēma 1262 izsaukumus, no kuriem 204 bija saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)