Banner 980x90

Vai 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai ir galvenais kritērijs aizdevēja izvēlē?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Situācijā, kad steidzami nepieciešami papildu līdzekļi neparedzētiem izdevumiem, viena no iespējām var būt ātrais kredīts. Taču – kā lielajā informācijas gūzmā izvēlēties labāko aizdevēju?

Nepaliec pie pirmā, ko ieraugi – atrodi to kur 100 % atlaide pirmajam aizdevumam
Ātrā kredīta aizdevēju ir daudz un piedāvājumu ir vēl vairāk – pirms piesakies kādam no tiem, Tev ir jābūt pārliecībai par saviem ienākumiem un spēju kredītu atmaksāt. Ja esi drošs, ka aizdevuma savlaicīga atmaksa nesagādās problēmas, sāc ar informācijas iegūšanu par vairākiem aizdevējiem:
- pievērs uzmanību mājaslapas lietojamībai – šeit noritēs visa Tava sadarbība ar aizdevēju;
- izlasi atsauksmes – pārliecinies, ka aizdevēja iepriekšējie klienti ir bijuši apmierināti ar servisu;
- izpēti katra aizdevēja procentu likmes.

Pārliecinies, ka aizdevējs ir godīgs
Meklējot savu aizdevēju, pats svarīgākais ir apskatīt nosacījumus, kā arī izlasīt visus līguma noteikumus – aizdevēju nosacījumi var atšķirties pat vismazākajās niansēs, tādēļ nepaļaujies uz saviem pieņēmumiem par ātro kredītu darbību. Lai zinātu, ka aizdevējs ir godīgs, pievērs uzmanību, vai
- tiek nodrošināta ērta sazināšanās ar klientu konsultantiem gan pirms, gan pēc līguma parakstīšanas;
- nav papildu maksas par lietotāja profila atvēršanu, pieteikuma izskatīšanu vai kredīta izsniegšanu;
- aizdevējs ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs – tas nozīmē papildu aizsardzību Tavām tiesībām un drošību, ka kredītdevējs darbosies godprātīgi.

Ondo.lv – nebanku kredītdevējs, kas rūpējas par saviem klientiem 
Ondo.lv nodrošina katru klientu ar nepieciešamo informāciju un augstas kvalitātes servisu. Ondo.lv pamataprasības ir šādas – Tev jābūt 20 līdz 75 gadus vecam pastāvīgam Latvijas iedzīvotājam ar aizdevumam atbilstošiem ienākumiem un pozitīvu kredītvēsturi. Ja Tu atbilsti šiem nosacījumiem un esi pārliecināts par savām spējām aizdevumu atmaksāt, dodies uz mājaslapu www.ondo.lv, nosūti pieteikumu un izmanto Ondo.lv klientu priekšrocības:
- 100 % atlaide pirmā aizdevuma komisijas maksai – atdod tieši tik, cik aizņēmies;
- bieži akciju piedāvājumi un atlaides;
- ērta mobilā aplikācija – iespēja apskatīt savu lietotāja profilu, pieteikties kredītam un pārskatīt tekošo aizdevumu jebkurā vietā un laikā.

Visu informāciju par Ondo.lv un ātrā kredīta iespējām lasi mājaslapā www.ondo.lv. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)