Banner 980x90

Sāk ceļa pārbūves darbus Alsviķu pagastā

Valmiera, 1.febr., LETA. Šodien plānots sākt sagatavošanas darbus Alūksnes novada pašvaldības Alsviķu pagasta autoceļa "Karvas pagrieziens-Skujenieki-Dimdenieki-Čukstu karjers" pārbūvei, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Druvis Mucenieks.

Darbus šajā autoceļa posmā, saskaņā ar pašvaldības iepirkumu, veiks uzņēmums SIA "Sorma" un to kopējās izmaksas plānotas 300 619 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli.

"Pirmie objektā veicamie sagatavošanas darbi būs trases spraušana un nostiprināšana dabā, kā arī ceļa malu teritorijas attīrīšana no krūmiem," pastāstīja SIA "Sorma" līdzīpašnieks Kārlis Smukkalns.

Minētajā ceļa posmā darbu veikšanas laikā varētu būt īslaicīgi satiksmes ierobežojumi

Pēc "Firmas.lv" datiem, SIA "Sorma" dibināta 2004.gadā un tās pamatkapitāls ir 136 178 eiro. Uzņēmums pieder SIA "Setux" (52,14%), Harijam Riekstiņam (15,95%), Kārlim Smukkalnam (15,95%) un Mārim Sormulim (15,95%). 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1 683 455 eiro, bet gadu uzņēmums beidza ar 16 375 eiro lieliem zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)