Banner 980x90

Rotaļlietas, kuras zēni priecāsies saņemt svētkos

Dzimšanas diena, vārda diena, Ziemassvētki – visi bērni šajos svētkos gaida dāvanas, tāpēc vecākiem, radiem un draugiem ir jāpalauza galvas, ar ko tad šogad iepriecināt bērnu. Protams, vienas no kārotākajām dāvanām bērnudārza un sākumskolas vecuma bērniem ir tieši rotaļlietas. Un ne jau kuras katras, bet gan tās jaunākās un aktuālākās, kas bērna acīm liek iemirdzēties. 

Ja jums jāizvēlas dāvana zēnam pirmsskolas vai sākumskola vecumā, tad ziniet, ka vienas no aktuālākajām rotaļlietām jau ilgu laiku ir transformeri

Pārveidojamas rotaļlietas, kas ļauj bērnam fantazēt
Dzirdot par transformeriem, pirmā asociācija noteikti ir Holivudas filmas, kurās ir transformeri-citplanētieši. Tie pārvēršas par ātrām un skaistām automašīnām un cīnās pret ļaunajiem transformeriem, kuri vēlas iznīcināt Zemi. Tomēr transformeri ir vēl plašāks jēdziens. Tas ir vesels rotaļlietu sektors, kas ietver robotiskas figūras. Tās var pārveidot ne tikai par automašīnām, bet daudziem citiem objektiem – helikopteriem, lidmašīnām, kravas vilcējiem, arī par dinozauriem un elektroierīcēm. Ar pāris veiklām kustībām figūru var pārvērst un radīt jaunu tēlu.

Transformeri ar savu spēju mainīt izskatu un savā ziņā iegūto jauno identitāti iedvesmo bērnus aizraujošām spēlēm, paplašina viņu fantāziju un dod iespēju sapņot, apjaust, ka ikviens var būt varonis un veidot sev spēcīgu personību. Pieaugušajiem robustā transformera figūra var šķist vien tāds krāms, bet bērni šajā tēlā saredz daudz vairāk. Pajautājiet kādam mazajam fanam, lai pastāsta par šīm rotaļlietām. Būsiet pārsteigti, ar kādu aizrautību viņš to dara!

Transformera būtība – aizsargāt un glābt
Transformeri vairumā gadījumu ir labie varoņi. Viņu uzdevums ir aizsargāt un glābt cilvēkus. Puišiem šādi tēli vienmēr ir patikuši. Zinām taču, ka policisti, ugunsdzēsēji, supervaroņi un citi labie tēli ir populāri vienmēr. Bērni ar tiem identificējas, izvēlas tos gan rotaļlietu veidā, gan kā maskas, gan dod priekšroku to simbolikai uz dažādām mantām, apģērba. Transformeri lieliski iekļaujas šajā varoņu un glābēju plejādē. Neskatoties uz to, ka ir samērā savdabīgi, transformeri ir iespaidīgi un efektīgi savā darbībā, tāpēc zēniem tie ļoti patīk.

Visvairāk transformeru identitāti ir veidojušas Holivudas uzņemtās filmas vairākās daļā, kas bijušas skatāmas uz lielajiem kino ekrāniem. Šajās filmās transformeri ir citplanētieši, kas nokļuvuši uz Zemes. Mūsu planēta kļūst par kaujas lauku starp labajiem un ļaunajiem transformeriem. Un te nu visā krāšņumā izpaužas paši populārākie transformeri – Optimus Prims, kas ir labo transformeru līderis, arī viņa draugs un palīgs Kamene, kas pārvēršas par jaudīgu un koši dzeltenu sporta automašīnu.

Transformeru figūras ir lieliska dāvana zēniem
Transformeru figūras pieejamas plašā klāstā, dažādos izmēros un arī cenu amplitūdā, tāpēc iespējams atrast labu dāvanu ikvienam fanam. Bērni visbiežāk izvēlas šīs figūras kolekcionēt, tāpēc nevajadzētu baidīties tādu dāvināt arī tad, ja zināt, ka viena vai vairākas jau ir. Atliek tikai izvēlēties citu tēlu, kas papildinātu bērna kolekciju. 

Tomēr jābrīdina, ka šīs figūras ir tiešām pieprasītas, tāpēc var gadīties, ka kurā katrā veikalā tās nemaz neatradīsiet. Tāpēc iesakām uzreiz skatīties specializētā veikalā, kas vienmēr nodrošina pašas populārākās bērnu rotaļlietas. 

Transformeru figūras varat iegādāties rotaļlietu un bērnu preču interneta veikalā: https://www.xsrotallietas.lv/preces/kino-varoni/transformers.html

Cenas variē no dažiem eiro līdz pat vairākiem desmitiem eiro. Tas atkarīgs gan no figūras izmēra, gan popularitātes, gan sarežģītības. Mazās figūras puiši labprāt nēsā līdzi kabatā vai somā, tās kalpo kā laika kavēklis bērnudārzā vai skolā. Bet lielie transformeri jau ir īsts dārgums. Ar tiem spēlējas vienatnē vai kopā ar uzticamajiem draugiem, kuri arī ir transformeru fani. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)