Banner 980x90

Piepūšamie dīvāni – stilīgs akcents pasākumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kad tos pirmo reizi ieraudzīsiet, vairs nevarēsiet nedomāt par tiem! Tie ir tik interesanti, ka gribēsiet tos savai ballītei! Piepūšamie dīvāni ir lielisks papildinājums pasākuma aprīkojumam un vienlaikus izteiksmīgs akcents kopējam noformējumam un svinību tematikai. 

Piepūšamie dīvāni noderēs gan pasākumiem iekštelpās, gan teltīs, gan arī zem klajas debess. Tie veidoti no izturīga PVC materiāla, tādēļ labi kalpos gan siltā, gan vēsā laikā. 

Kur izmantojami piepūšamie dīvāni?
Gaisa dīvāni lieliski iederēsies:

- Ziemassvētku pasākumā,
- Jaunā gada sagaidīšanas ballītē,
- dzimšanas dienu svinībās, 
- kāzās, 
- kristībās,
- korporatīvajos pasākumos,
- sporta spēlēs,
- prezentācijās un izstādēs,
- banketos u.c.

Piepūšamais dīvāns radīs nepiespiestu atmosfēru cilvēku sarunām un labam garastāvoklim. No tiem var izveidot atsevišķu atpūtas zonu, kombinējot gan vienvietīgos, gan divvietīgos dīvānus. Turklāt tie pieejami divās vienmēr modernās krāsās – baltā un sarkanā. Šie toņi labi iederēsies jebkurā interjerā vai svinību vietā. 

Iznomājot dīvānus, komplektā saņemiet arī nelielus galdiņus, kas lieti noderēs dzēriena glāzes vai uzkodu šķīvja novietošanai neformālo sarunu laikā. Arī tie pieejami baltā un sarkanā krāsā. 

Pilna servisa nodrošinājums
Piepūšamie dīvāni "Akurāta" kolekcijā pieejami šādos izmēros:
- vienvietīgie: 120 x 110 cm (sēdvirsmas augstums 42 cm);
- divvietīgie: 180 x 110 cm (sēdvirsmas augstums 42 cm);
- trīsvietīgs: 239 x 101 x 75 cm (sēdvirsmas augstums 42 cm).

Kopējais piepūšamo mēbeļu izskats atgādina ādas dīvānus. Līdz ar to tie lieliski iekļausies telpas interjerā. Tie ir arī ļoti izturīgi, tāpēc ballīte, piemēram, dziļā sniega segā nesagādās tiem nekādas raizes. 

Kā jau iepriekš minēts, komplektā ar dīvānu nomu bez maksas iespējams saņemt arī mazus galdiņus. To izmērs: 55 x 55 cm, augstums 45 cm. 

Jums nebūs jāuztraucas par piepūšamo dīvānu un arī galdiņu piegādi pasākuma vietā, kā arī montāžu. To visu nodrošinās pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" komanda. 

Ja jums ir jautājumi vai neskaidrības par piepūšamajiem dīvāniem un to izmantošanas daudzveidīgumu, aicinām sazināties ar pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" speciālistiem. Tālrunis, uz kuru zvanīt, 26 338 888 un e-pasts, kuru arī var izmantot saziņai, ir info@akurats.lv. 

Rosinām arī apdomāt cita pasākuma aprīkojuma nepieciešamību. Piem., varbūt jūsu svinībām noderēs arī stāvgaldi, banketa galdi un krēsli, iespējams, ka nepieciešama telts vai nojume. Tas viss "Akurātā" pieejams ļoti plašā klāstā, turklāt apskatāms arī uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv. Pietiks visiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)