Banner 980x90

Pārtikas drošība uzņēmumā – garants attīstībai un stabilitātei

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Katru dienu apritē nonāk milzīgs daudzums pārtikas, ko ražo lieli un ne tik lieli uzņēmumi. Tādēļ patērētājiem gribas būt drošiem par saviem pirkumiem, ko liekam brokastu, pusdienu vai vakariņu galdā. Lai apliecinātu to, ka pārtikas uzņēmums pilda visas normatīvajos aktos noteiktās prasības, tam ir jābūt maksimālai izpratnei par to, kas ir pārtikas drošība un ideālā gadījumā sava kompetence jāapliecina ar atbilstošu dokumentu.

Kur iegūt zināšanas par pārtikas drošības un higiēnas jautājumiem?
Var apmeklēt dārgus kursus klātienē, taču tie aizņems daudz laika un finansiālo resursu. Taču ir arī cita alternatīva, līdzvērtīgas zināšanas var iegūt arī neklātienē, ar Webapmaciba.lv piedāvātā kursa – "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" starpniecību. Tas nozīmē, ka mācīties var, pat neizejot no mājām. Šādu iespēju gada laikā izmanto privātpersonas, kā arī vairāki desmiti Latvijā atzītu uzņēmumu, kuriem rūp sava reputācija un kas ir gatavi investēt līdzekļus darbinieku zināšanu paplašināšanā, lai rezultātā sniegtu klientiem pašus labākos piedāvājumus un augstāko kvalitāti.

Priekšrocības, iegūstot zināšanas Webapmaciba.lv ceļā:
- naudas ekonomija – klientam draudzīga apmācību cena;
- neatkarība – mācīties var jebkurā vietā un diennakts laikā pēc saviem ieskatiem;
- laika ietaupījums – web apmācības kursus var iziet daudz ātrāk nekā klātienes apmācības.

Pārtikas drošība ir svarīga šādos gadījumos:
- ja vēlies stāties darbā kafejnīcā, restorānā, bistro;
- ja gribi/vai esi uzsācis uzsākt mājražotāja biznesu;
- ja strādā ar pārtikas ražošanu saistītā uzņēmumā un gribi paplašināt savas zināšanas.

Vai zināji?
Atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai, kursi "Minimālās higiēnas prasības" ir jāapgūst pārdevējiem, oficiantiem un trauku mazgātājiem, pavāru palīgiem un pavāriem, kā arī pārējiem I-III kvalifikācijas kategorijas pārtikas nozares darbiniekiem.

Iegūsti zināšanu prieku kopā ar Webapmaciba.lv!
Arī tad, ja domā, ka pārtikas drošība nav svešs jēdziens, jo esi par to dzirdējis pirms vairākiem gadiem iegūto zināšanu kursos – arodskolā vai semināros –, ir vērts painteresēties, kāda situācija šajā jomā ir tagad. 
Kursā "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" var iepazīties ar tādām tēmām kā, piemēram, pārtikas piesārņojums un pārtikas drošības principi, kādām ir jābūt higiēnas prasībām pārtikas uzņēmumos. Atsevišķa tēma ir personāla un pārtikas higiēnas galvenās prasības.  

Kursos "Pārtikas drošība" tiek apgūtas trīs galvenās jomas:
- personīgā higiēna;
- pārtikas higiēna;
- telpu un ražošanas iekārtu tīrība.

Pēc šiem kursiem ikviens ir zinošs par tādām tēmām kā atbilstoši uzglabāšanas termiņi, kā veikt produktu uzglabāšanu, mazgāšanu un žāvēšanu, kā arī citus jautājumus. 

Laikam ritot, mainās ne tikai likumdošana, kas attiecas uz pārtikas apriti un ražošanu, bet rodas arī citi jauninājumi, ko būtu vērts zināt katram. Tāpēc online apmācību programma ir sastādīta, balstoties tikai un vienīgi uz pašu jaunāko un svaigāko informāciju, kas pasniegta saprotamā un saistošā veidā.

Ja ikdienā esi nodarbināts pārtikas uzņēmumā, tad Webapmaciba.lv ir ideāls risinājums, kā īsā laika posmā smelties noderīgas zināšanas pārtikas drošības, uzraudzības, higiēnas un citos ar pārtikas apriti saistītos jautājumos. Ielūkojies Webapmaciba.lv un pārliecinies, ka pieteikšanās un reģistrēšanās kursiem ir ļoti vienkārša. Visas formalitātes var nokārtot kaut vai šodien. Beidzot kursus, saņemsi pilntiesīgu sertifikātu, kas apliecinās iegūtās zināšanas pārtikas drošībā un higiēnā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)