Banner 980x90

papildināta - Ugunsgrēkā Alūksnē gājis bojā vīrietis

(Papildināts virsraksts un visa ziņa.)

Rīga, 4.nov., LETA. Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos Latvijā gājis bojā viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

VUGD aģentūru LETA informēja, ka izsaukums saņemts naktī plkst. 2.44 un ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Brīvības ielu Alūksnē, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā.

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamai mājai pirmajā stāvā deg istaba, koridors, starpstāvu pārsegums un sadzīves mantas ar kopējo degšanas platību 25 kvadrātmetri. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 50 gadus vecs vīrietis un kaķis.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsuši 12 ugunsgrēkus. Divi ugunsgrēki fiksēti Rīgā, bet citās lielajās pilsētās un Latvijas novados - attiecīgi 4 un 6.

Aizvadītajā diennaktī 13 gadījumos VUGD darbinieki devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos.

Kopumā šogad ugunsgrēkos Latvijā ir gājuši bojā 74, bet cietuši vēl 248 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)