Banner 980x90

Noslēgusies Apes pirmsskolas izglītības iestādes "Vāverīte" piebūves celtniecība

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 30.decembrī notiks Apes pirmsskolas izglītības iestādes "Vāverīte" jaunās piebūves atvēršanas svētki, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Apes novada pašvaldībā.

Bērnudārza jaunās ēkas durvis tiks vērtas plkst.9.30, kad ar muzikāliem sveicieniem sagaidīs Apes PII "Vāverīte" bērni. 

Pašvaldība kopā ar speciālistu komandu ir radījuši atbilstošas telpas, lai paši mazākie pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi varētu katru dienu atrasties gaišās, mājīgās un drošās telpās, ar kvalitatīvu un atbilstošu aprīkojumu bērnu attīstībai.

Apes PII "Vāverīte" vadītāja Iluta Apine aicina ikvienu apmeklēt jauno, brīnišķīgo bērnudārza piebūvi 30.decembrī laikā no plkst.9.30 līdz plkst.12.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)