Banner 980x90

Nedēļas nogalē jauno sezonu atklās vēsturisko spēkratu cienītāji

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Nedēļas nogalē ar braucienu no Rīgas uz Liteni caur Gulbeni jauno sezonu atklās vēsturisko spēkratu cienītāji, informēja Latvijas Antīko automobiļu kluba Padomju tehnikas sekcijas pārstāvis Pāvels Mazors.

Sezonas atklāšanas pasākums "Ceļojošie muzikanti 2016" sāksies sestdien, 21.maijā plkst.9.00 ar dalībnieku reģistrāciju Rīgā, Mežciemā pie veikala "Sky". Tad sekos ceļš uz Gulbeni un Liteni. Nākamajā dienā pasākuma dalībnieki dosies atkal uz Gulbeni, kur ar mazbānīti visi dosies uz Alūksni.

Pasākumā aicināti piedalīties antīko automobiļu kluba Padomju tehnikas sekcijas biedri un viesi ar padomju autorūpniecības ražotām automašīnām. Automašīnām jābūt ar tehnisko apskati, civiltiesisko apdrošināšanu un teicamā vizuālā stāvoklī.

Sagaidāms, ka pasākumā piedalīsies ap 50 restaurētām pagājušā gadsimta 50.-80.izlaiduma gada automašīnas ar vairāk nekā 120 dalībniekiem.

21.maijā retro automobiļi būs apskatāmi no plkst.9.00 līdz plkst.9.30 Rīgā, pie lielveikala SKY Mežciemā, Biķernieku ielā 120b, no plkst.11.00 līdz plkst.12.00 tie būs apskatāmi pie Bērzkroga bistro uz Rīgas-Pleskavas šosejas, plkst.13.15 retro auto svinīgi lēnā gaitā brauks cauri Gulbenei maršrutā Dzelzceļa iela-Oskara Kalpaka iela-Blaumaņa iela, bet ap plkst.14.00 retro auto iekārtosies izstādei pie Litenes muižas un būs aplūkojami līdz plkst.16.00. 

Nākamajā dienā retro auto no plkst.9.30 līdz plkst.17.00 varēs apskatīt Gulbenē, autostāvvietā pie dzelzceļa stacijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)