Banner 980x90

Maināmo paklāju serviss vienmēr tīrām grīdām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tīra grīda ir ikviena mājokļa un uzņēmuma telpu vizītkarte. Tomēr katrs gadalaiks nāk ar jauniem izaicinājumiem grīdu spodrības uzturēšanā, īpaši telpās, kuras ikdienā piedzīvo lielas cilvēku plūsmas. Lai grīdu tīrība nesagādātu liekas raizes un ļautu darbiniekiem koncentrēties pamata pienākumiem, praktisks risinājums ikvienai telpai visa gada garumā būs maināmo paklāju serviss.

Plaša izvēle katrai gaumei un telpas specifikai
Atkarībā no telpas īpatnībām un apmeklētāju plūsmas, varat izvēlēties atbilstošāko paklāju katrai sezonai. Tā, piemēram, uzņēmumu vidū iecienīti ir
- neilona paklāji – sastāv no neilona šķiedras pavedieniem;
- kokvilnas paklāji – šādas grīdsegas efektīvi uzņem netīrumus un spēj uzsūkt līdz pat septiņām reizēm vairāk mitruma par pašas svaru;
- ergonomiskie paklāji – īpaši piemēroti darba vietām, kurās pienākumi jāveic, ilgstoši stāvot kājās. Paklāji amortizē cilvēka svaru un sadala slodzi uz abām kājām vienmērīgi, šādi samazinot muguras un locītavu nogurumu;
- mikrošķiedras paklāji – inovācija maināmo paklāju tirgū, kas apvieno neilona un kokvilnas paklāja labākās īpašības. Paklājs nodrošina efektīvu netīrumu absorbēšanu katrā gadalaikā;
- gumijas paklāji jeb skreiperi – paredzēti gan iekštelpām, gan āra apstākļiem un nodrošina rupjo gružu (smilts, grants, sniega) efektīvu savākšanu. Paklāji ir īpaši izturīgi, jo ir izgatavoti no kvalitatīvas nitrilgumijas, tāpēc nedeformēsies vasaras karstumā vai ziemas salā.

Plašajā paklāju klāstā atradīsiet arī gaumīgus dizaina paklājus un personalizētos logo paklājus, kas ne tikai veiksmīgi pildīs paklāja funkcijas, bet arī teicami papildinās telpas interjeru. Tāpat īpašas un svinīgas gaisotnes radīšanai pieejami arī maināmie sarkanie paklāji.

Saudzējiet grīdas segumus!
Maināmie paklāji gan savāc lielāko daļu netīrumu, gan pasargā oriģinālos grīdas segumus no nodiluma un mehāniskas iedarbības. Tas attiecīgi ļauj grīdai kalpot ilgāk un samazina to kopšanas un uzturēšanas izmaksas. Vienlaikus paklāji ļauj saglabāt tīru grīdu visas dienas garumā, septiņas dienas nedēļā, šādi gādājot par patīkamu vidi gan darbiniekiem, gan klientiem un ciemiņiem.

Profesionāls seviss kopā ar "Berendsen"
Maināmie paklāji plašā izvēlē pieejami arī paklāju servisa "Berendsen" piedāvājumā. Lai atvieglotu Jūsu ikdienu, "Berendsen" serviss paredz operatīvu tīro paklāju piegādi un regulāru nomaiņu saskaņā ar Jūsu vēlmēm un darba grafiku. Turklāt maināmie paklāji tiek mazgāti videi draudzīgā veidā. Taupiet laiku un enerģiju – uzticiet grīdu tīrību berendsen.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)