Banner 980x90

Kravu pārvadājumi. SIA "UG TRANS"

Starptautiskie kravu pārvadājumi sniedz iespēju pārvietot dažāda veida kravu no jebkuras lokācijas vietas uz vēlamo piegādes vietu. Kravu pārvadājumu speciālisti nokārto visas nepieciešamās dokumentācijas, lai krava bez aizķeršanās un iespējami ātrākā laika posmā sasniegtu mērķi.

Starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie kravu pārvadājumi sniedz iespēju pārvietot dažāda veida kravu no jebkuras lokācijas vietas uz vēlamo piegādes vietu. Kravu pārvadājumu speciālisti nokārto visas nepieciešamās dokumentācijas, lai krava bez aizķeršanās un iespējami ātrākā laika posmā sasniegtu mērķi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, ko nodrošina "UG TRANS", tiek veikti gan ar savu autotransportu, gan arī ar plašu sadarbības partneru loku visā pasaulē. Piedāvājumā arī ADR – bīstamo kravu pārvadājumi.

Starptautiskie kravu pārvadājumi var tikt veikti ar dažādas kravnesības transportu, sākot no busiem ar 1.5 tonnu kravnesību līdz vilcējiem ar puspiekabēm ar 24 tonnu kravnesību.

Starptautiskie kravu pārvadājumi tiek veikti ar autotransportu, jūras vai avio transportu. Pārvadājumi ar autotransportu ir izmaksu ziņā efektīvs risinājums lielāku kravu pārvadājumiem. Jūras kravu pārvadājumi, nodrošina visoptimālākās izmaksas, kad nepieciešama piegāde lielos attālumos, un nav svarīgs tranzīta laiks. Savukārt gaisa kravu pārvadājumi ir labākais piegādes veids precēm, kurām ir svarīgs īss piegādes laiks.

Lasiet vairāk: http://ugtrans.lv/ 

Loģistika

Loģistika ir process, kas rada optimālu preču un pakalpojumu kustības infrastruktūru. Loģistikas uzdevums ir sameklēt un organizēt visizdevīgāko, visērtāko un vislētāko ceļu, pa kuru katru attiecīgo preču grupu var nogādāt pie patērētājiem. Tātad loģistikas speciālisti rūpējas par racionālāko preču transportēšanas veidu.

Loģistikas galvenais uzdevums ir patērētāju vajadzību apmierināšana. Speciālisti strādā pie tā, lai izplānotu labāko variantu preču piegādei – cik cilvēku būs nepieciešams iesaistīt šajā kustībā, no kurienes un uz kurieni tās jāpiegādā, ar kādu transportlīdzekli un arī koordinē visu procesu.

Loģistika iekļauj sevī trīs funkcionēšanas jomas – loģistikas infrastruktūru, transportēšanu, noliktavu un kravu apstrādāšanu. Loģistikas infrastruktūra ir objektu kopums, kas pieder pie loģistikas ķēdītes, piemēram, transporta maģistrāles. Viens no ķēdītes būtiskākajiem posmiem ir transportēšana, ko veic starp visiem infrastruktūras objektiem. Transportēšanu veic ar autotransportu, dzelzceļa transportu, gaisa vai ūdens transportu. Piegādes laikā ir būtiski saglabāt preču kvalitāti un rūpēties par to drošību. Svarīgs posms ir arī kravu apstrādāšana – iekraušanas un izkraušanas darbi, preču pārvietošana pa noliktavas telpām.

Transporta loģistika nodarbojas ar optimāla maršruta izvēli, lai izejvielas un preces piegādātu pēc iespējas lētāk un ātrāk. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad piegādāts un patērētājs atrodas dažādās pasaules vietās. Loģistika nodrošinās veiksmīgu biznesa darbību.

Lasiet vairāk: http://ugtrans.lv/pakalpojumi 

ADR - bīstamo kravu pārvadājumi

ADR - bīstamo kravu pārvadājumi tiek veikti ar tādiem transporta līdzekļiem, kuru aprīkojums veids un konstrukcija atbilst visām nepieciešamajām drošības normām. Bīstamajām kravām piemīt īpašības, kuras pārvadāšanas noteikumu neievērošanas vai negadījuma dēļ var radīt kaitējumu cilvēka dzīvībai un veselībai, kā arī īpašumam un videi. Par bīstamām uzskata tikai tādas kravas, kas atbilst Apvienoto Nāciju Organizācijas noteiktajiem bīstamības kritērijiem.

ADR - bīstamo kravu pārvadājumi tiek veikti, ja nepieciešams pārvadāt tādas kravas kā sprāgstošas vielas un izstrādājumus, gāzes, viegli uzliesmojošus šķidrumus, viegli uzliesmojošas cietas vielas, pašuzliesmojošas vielas, vielas, kuras saskarē ar ūdeni izdala viegli uzliesmojošas gāzes, oksidējošas vielas, organiskos peroksīdus, indīgas vielas, infekciozas vielas, radioaktīvus materiālus, korozīvas vielas un pārējās bīstamās vielas un izstrādājumus.

ADR - bīstamo kravu pārvadājumi var tikt veikti tikai tad, ja transporta līdzeklī ir kravas pavaddokuments, rakstiska instrukcija (avārijas kartiņa), autovadītāja apliecība bīstamo kravu autopārvadājumiem un transportlīdzekļu atbilstības sertifikāts.

Transportlīdzekliem, ar kuru tiek veikti ADR - bīstamo kravu pārvadājumi, jābūt apgādātam ar vismaz vienu transportlīdzekļa svaram un riteņu diametram atbilstošu stāvbalstu, atstarojošu vesti katram transportlīdzekļa apkalpes loceklim, kabatas lukturi katram transportlīdzekļa apkalpes loceklim, divām patstāvīgi stāvošām brīdinājuma zīmēm, acu skalošanas šķidrumu, aizsargcimdiem, acu aizsardzības līdzekli. Obligāti arī ugunsdzēšamie aparāti, kas atbilst transportlīdzekļa pilnai masai.

Lasiet vairāk: http://ugtrans.lv/pakalpojumi 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)