Banner 980x90

Karro startēs pasaules motokrosa čempionāta Itālijas posmā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro šajās brīvdienās, sestdien, 25.jūnijā un svētdien, 26.jūnijā izies uz starta pasaules motokrosa čempionāta Itālijas posmā, kur sportists MX GP klasē pārstāvēs "24MX Lucas Oil Honda" komandu, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Matīsa Karro preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.

Pirms sezonas sākuma Karro iedzīvojās smagā ceļgala trumā, kas liedza viņam iziet uz starta vairākas nedēļas. Izārstējis pirms sezonas gūto ceļgala traumu, Matīss bija nolēmis startēt MXGP posmā Spānijā, taču pirms došanās uz šo posmu treniņā tika sasists elkonis, kas liedza startēt Spānijā, kā arī vēlāk Anglijā.

Kamēr aizvadītajās brīvdienās Anglijā notika kārtējais pasaules motokrosa čempionāta posms, tikmēr Karro lēja sviedrus Beļģijā, lai jau šajā nedēļas nogalē izietu uz starta Itālijas MX GP posmā.

"Pēc ceļgala traumas, kuru guvu pirms sezonas sākuma, viss noritēja ļoti labi. Biju gatavs startēt Itālijas posmā (15.maijā), taču tieši tajā nedēļā, kad braucu prom no Latvijas, treniņā diezgan spēcīgi sasitu labās rokas elkoni. Savainojums nebija ļoti nopietns, taču braukt Itālijā nevarēju. Turpināju smagi trenēties, jo gribēju pierādīt komandai, ka netaisos padoties, jo ļoti vēlējos startēt. Pirms Spānijas posma Latvijā aizvadīju vēl vienu treniņu, pēc kura jutos daudz maz labi. Taču aizbraucot uz Spāniju, kur trase ir nelīdzena, bedraina un ar lielu reljefu, sapratu, ka elkonis liek par sevi manīt, tāpēc nolēmu izlaist to posmu. Devos pie speciālistiem, kuri teica, ka, jā, varu braukt, taču viņi silti ieteica, lai atpūšos pāris nedēļas un tikai tad braucu," stāsta Karro.

"Devos uz mājām, kur bez motocikla aizvadīju daudz treniņus un izgāju dažādas rehabilitācijas kursus. Taču nu jau esmu atpakaļ Beļģijā pie savas komandas, kur jau braucu ar motociklu. Tagad jūtos daudz labāk, taču zemapziņā ik pa laikam piedomāju par elkoni, kuru vēl var just. Kopā ar komandu nolēmām, ka Anglijas posmu, kas notika aizvadītajās brīvdienās, izlaidīsim, bet Itālijā gan startēsim. Šobrīd muskuļi sāp no matu galiņiem līdz pat papēžiem, taču esmu savācis tās minimālās braukšanas stundas, lai varētu iziet uz starta pasaules čempionātā," turpina Karro.

"Negribu iziet uz starta ķeksīša pēc, bet gan gribu beidzot atkal cīnīties par visaugstākajām vietām. Zinu, ka vajadzētu traumas saārstēt kārtīgi, taču man vairs daudz laika. Gribu pierādīt sevi, jo pasaules čempionātā gribu startēt arī nākamgad. Bez rezultātiem pasaules čempionātā tikt būs ļoti grūti, tāpēc strādāju ārkārtīgi smagi, lai varētu iziet uz starta. Lai arī sezona jau pusē, šis man būs tikai pirmais nopietnais starts, kuru tiešām gaidu ar lielu nepacietību. Paldies visiem ārstiem, maniem atbalstītājiem, ģimenei un draugiem par laba vēlējumiem un uzmundrinājuma vārdiem šajā grūtajā periodā. Man nebija viegli, jo grūti noskatīties, ka citi brauc, bet tu nevari braukt. Taču nu esmu gatavs iziet uz starta. Tiekamies trasē," nobeidz Karro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)