Banner 980x90

Kādās situācijās var tikt izmantots ātrais kredīts?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzīve piespēlē dažādas situācijas, un mums jāpieliek ne mazums izdomas, lai katrā no tām atrastu izeju. Salūzis auto? Jāapmaksā rēķins par slimnīcu? Ja esi nonācis tādā situācijā , kad steidzami vajadzīga nauda, ātrais kredīts var būt viens no risinājumiem. 

Tomēr, lai ātrais kredīts nekļūtu par nastu, apdomā:
- vai kredīta maksājums nepārsniegs 30 % no ikmēneša ienākumiem? Šis ir slieksnis, kuru nevajadzētu pārsniegt; 
- vai bez aizņēmuma vari iztikt? Ja ir iespējams iztikt ar mazākiem līdzekļiem, iespējams, ir vērts to izdarīt; 
- vai ātrais kredīts netiks ņemts cita aizņēmuma atmaksai? Cita kredīta atmaksai aizņemties nedrīkst, jo tā tu iekļūsi lielākās parādsaistībās. Allaž centies jau laikus atmaksāt aizņēmumu; 
- vai tu aizņemies pārdomāti vai spontāni? Arī tad, ja ātrais kredīts tev ir pieejams, nevajag to ņemt steigā un bez apdomas.

Ja atbildes uz šiem jautājumiem ir negatīvas, ātrais kredīts var būt risinājums, nevis papildu slogs.

Aizdevuma saņemšanas process
Lai saņemtu aizdevumu internetā, piemēram, pie nebanku aizdevēja SMScredit.lv, tev nepieciešams konts kādā no Latvijā strādājošām bankām, e-pasta adrese un aktīvs mobilā telefona pieslēgums. Būtisks nosacījums ir atbilstoša maksātspēja - tev nevar būt kavēti kredītu maksājumi un negatīva kredītvēsture. Lai saņemtu naudu, tev nav vajadzīga ķīla vai galvotājs. Līdz ar to tev nebūs jāiesaista citi cilvēki un varēsi rīkoties patstāvīgi. Pozitīvi, ka aizdevumu pie SMScredit.lv vari saņemt bez maksas par noformēšanu un izsniegšanu. 

Lai saņemtu aizdevumu:
- apmeklē SMScredit.lv mājaslapu;
- izvēlies vajadzīgo summu un atmaksas termiņu;
- spied pogu "Saņemt kredītu". 

Reģistrējies lapā, veic 1 centa pārskaitījumu uz kādu no norādītajiem kontiem (vienas bankas ietvaros tas notiks visātrāk). Dažu minūšu laikā tu saņemsi atbildi savā telefonā SMS formātā un arī e-pastā par to, vai aizdevums ir piešķirts. Ja atbilde būs apstiprinoša, naudu savā kontā saņemsi desmit minūšu laikā.*

Vai zināji?
Vienreiz reģistrējoties SMScredit.lv mājaslapā, turmpāk tu varēsi saņemt arī SMS aizdevumu. Tas nozīmē, ka tu varēsi pieteikties aizdevumam, atrodoties pat meža vidū vai jūras malā, vienkārši nosūtot īsziņu. Šis var būt risinājums situācijās, kad papildu naudas summa vajadzīga nekavējoties. 

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumos SMScredit.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)