Banner 980x90

Kādā foreļupē Jaunalūksnes pagastā, iespējams, veic nesaskaņotus būvdarbus

Valmiera, 13.okt., LETA. Iespējams kādā foreļupē Alūksnes novada Jaunalūksnes pagastā notiek nelegāli būvdarbi.

Makšķernieks Igors Dzilna šonedēļ portālā "Facebook" publicējis vairākas fotogrāfijas un ierakstu, kurā paudis sašutumu par Jaunalūksnes pagastā notiekošo dīķa rakšanu. Turklāt darbi notiekot laikā, kad upītē foreles gatavojoties nārstam.

Dzilna ierakstā nav minējis upītes nosaukumu, taču, sazinoties ar Valsts vides dienesta (VVD) Madonas reģionālo vides pārvaldi, aģentūrai LETA izdevās noskaidrot, ka runa varētu būt par Krutupīti.

VVD ir saņēmis iesniegumu par vēlmi veikt darbus uz Krutupītes, taču tas vēl neesot pat izskatīts, tādēļ tur šobrīd nemaz neko nedrīkstētu darīt, pastāstīja VVD Madonas reģionālas vides pārvaldes direktors Jevgeņijs Sobko.

VVD solīja nākamnedēļ apmeklēt minēto vietu.

To, ka šie darbi varētu būt saskaņoti, noliedza arī Jaunalūksnes pagasta pārvaldes vadītāja Inta Cinglere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)