Banner 980x90

Jūnija beigās Alūksnes novadā norisināsies orientēšanās sacensības "Kāpa 2019"

Rīga, 4.jūn., LETA. Jūnija beigās, no 28. līdz 30.jūnijam, Alūksnes novadā norisināsies orientēšanās sacensības "Kāpa 2019", aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Pāsa.

Trīs sacensību dienās par uzvaru sacentīsies ap 2000 sportistu no vairāk nekā 10 valstīm.

Sacensību centrs atradīsies atpūtas kompleksā "Jaunsētas", kur arī notiks visas oficiālās sacensību aktivitātes - atklāšana, apbalvošana, koncerts un sacensību noslēgums. Paredzams, ka kupli sacensībās būs pārstāvēts arī pašmāju orientēšanās klubs "Alūksne", teica Pāsa.

Vēl var pagūt pieteikties orientēšanās sacensībām "Kāpa 2019", aicināja Orientēšanās federācijas vadītājs Indulis Peilāns.

Dalībniekiem būs iespēja katru dienu startēt atšķirīgos apvidos - Veclaicenes, Alsviķu un Mārkalnes pagastos. Sacensību apvidus plānots ļoti daudzveidīgs un ar dažādu grūtības pakāpi, gan jauktu koku mežs ar dažādu caurejamību, kur dominē vidējas formas reljefs, vietām arī ar stāvām nogāzēm, tāpat sportistiem nāksies šķērsot daudz dažāda izmēra purvainu vietu, tāpat pārvarēt dažāda vecuma izcirtumu un jaunaudžu, sacensību vidi raksturoja Pāsa.

Interesantas un skatāmas solās būt sprinta sacensības Alūksnes parkos, ielās, skvēros. Tās norisināsies sestdien, 29.jūnijā, plkst.18.

Katras dienas uzvarētāji katrā vecuma un meistarības grupā saņems balvas, tāpat arī kopvērtējumā apbalvos 1.-3.vietu ieguvējus. Kolektīvās balvas saņems spēcīgākie orientēšanās klubi un ģimenes.

Plašāka informācija par sacensībām mājaslapā "http://2019.kapa.lv/".

33.sacensības organizē orientēšanās klubs "Kāpa" sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību, orientēšanās klubu "Alūksne" un Latvijas orientēšanās federāciju. Alūksnes novadā tās notiks ceturto reizi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)