Banner 980x90

Jūlijā notiks tūrisma rallijs "Alūksnes piedzīvojums"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 16.jūlijā notiks kārtējais tūrisma portāla "Atputasbazes.lv" rīkotais tūrisma rallijs – brīvdienu izbrauciens "Alūksnes piedzīvojums", pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Maršruts vedīs pa Alūksnes novadu. Starts un finišs pie Alūksnes Kultūras centra Brūža ielā 7. Starts no plkst.8.00 līdz plkst.10.00, finišs no plkst.18.00 līdz plkst.20.00. Noslēguma pasākums un apbalvošana Alūksnes Pilssalas estrādē. Zaļumballe – līdz rītam.

Ballē muzicēs grupa DAYLIGHT.Grupu iesildīs un pauzes aizpildīs DJ JAPĀNIS.

Tūrisma rallijā varēs izzināt Alūksni, kā arī pabūt vēl citviet. Būs iespēja iepazīties ar šīs puses bagāto kultūrmantojumu, skaisto dabu un dažādību - apmeklēt un izbaudīt malēniešu izdarības Jaunlaicenes muižas muzejā, iepazīties ar Bībeles muzeja piedāvājumu, sajust padomju laika atstāto mantojumu Zeltiņos, iepazīt Vidzemes lauku sētu V.Ķirpa Ates muzejā, vērot koka skulptūras Bejā, baudīt Veclaicenes ainavas, paviesoties Latvijā visaugstāk virs jūras līmeņa uzceltā baznīcā, vēl un vēl. Būs iespēja pabūt gan netālu no Igaunijas robežas, gan pie Krievijas robežas Pededzē.

Noslēguma pasākumu vadīs Dailes teātra aktieri Lauris Subatnieks (arī Kārlis TV seriālā "Viņas melo labāk" un Aldis Siliņš (arī Donāts TV seriālā "Ugunsgrēks"). Telts vietas tiek piedāvātas Pilssalā, netālu no estrādes.

Biļetes Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un "www.bilesuserviss.lv" Bērniem līdz 12 gadiem dalība bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)