Banner 980x90

Jūlijā 17 nelegālie robežas šķērsotāji no Vjetnamas būs izcietuši cietumsodu

Valmiera, 27.jūn., LETA. Jūlijā 17 Vjetnamas pilsoņi, kurus marta beigās notvēra šķērsojam Latvijas robežu, būs pavadījuši tiem piespriestos četrus mēnešus aiz restēm.

Alūksnes rajona tiesas spriedums, kas nelikumīgajiem robežas šķērsotājiem piesprieda arī izsūtīšanu no Latvijas un ieceļošanas aizliegumu Latvijā uz pieciem gadiem, nav pārsūdzēts, aģentūra LETA noskaidroja Alūksnes rajona tiesā.

Jau vēstīts, ka minētie Vjetnamas pilsoņi 28.martā nelikumīgi robežu šķērsojuši Alūksnes novada Pededzes pagasta apkaimē.

Latvijas teritorijā robežpārkāpējus sagaidīja divas personas, kuru uzdevums bija vjetnamiešus nogādāt līdz nākamai vietai, un tad no tās citas personas aizvestu uz Poliju.

Vjetnamas pilsoņiem neizdevās pārkāpt pārvietotāju automašīnās, jo tos aizturēja robežsardzes darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)