Banner 980x90

Ievēlēta jauna Alūksnes novada bāriņtiesas vadība

Rīga, 27.marts, LETA. Alūksnes novada dome par Alūksnes novada bāriņtiesas priekšsēdētāju ievēlējusi iepriekšējo bāriņtiesas priekšsēdētājas vietnieci Guntu Vanagu.

Vanaga šajā amatā ievēlēta uz pieciem gadiem.

Par Alūksnes novada bāriņtiesas priekšsēdētājas vietnieci ievēlēta tās locekle Kristīne Puķīte. Arī viņa ievēlēta uz pieciem gadiem. Par Alūksnes novada bāriņtiesas loceklēm no 2019.gada 1.oktobra uz pieciem gadiem ievēlētas Elita Jansone un Ilze Pņova.

Jau ziņots, ka februāra sākumā Alūksnes novada domes deputāti atbalstīja Alūksnes novada bāriņtiesas priekšsēdētājas Ingas Ozoliņas vēlmi atstāt amatu. Par Alūksnes novada bāriņtiesas priekšsēdētāju Ozoliņa tika izraudzīta 2012.gada augusta domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)