Banner 980x90

Gaujienā gatavojas Apes novada senioru sporta svētkiem 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Apes novada Gaujienas pensionāru padome sadarbībā ar Gaujienas pagasta pārvaldi piektdien, 15.jūlijā, plkst.11.00 (reģistrācija no plkst.10.00) rīko pie Gaujienas vidusskolas Apes novada senioru sporta spēles, kurās ielūdzam Apes novada seniorus, kā dalībniekus un arī kā līdzjutējus, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Apes novada sporta spēļu organizatore Veneranda Kustova.

Seniori varēs piedalīties sekojošās disciplīnās: 
* veiklības skrējiens;
* šautriņu mešana;
* bumbas mešana grozā;
* riņķa mešana;
* atjautības triks;
* pupu un zirņu šķirošana;
* bumbiņas metieni mērķī;
* lodes ripināšana mērķī;
* klucīšu salikšana tornī;
* lēcieni ar lecamauklu;
* komandām naglas sišana bluķī;
* skrējiens ar bumbām.

Katrs dalībnieks varēs piedalīties četrās individuālās disciplīnās un divu komandu disciplīnās.  

Katrā disciplīnā apbalvos pirmo trīs vietu ieguvējus. Sacensību noslēgumā būs priekšnesums un silta  zupa (viens eiro) .

Lūgums par piedalīšanos paziņot telefoniski – 28330886 Venerandai Kustovai līdz 12.jūlijam vai pa e-pastu: veneranda17@inbox.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)