Banner 980x90

Ērmaņu muižā pieturēs ceļojošais festivāls "Vadātājs"

Foto: Facebook.com/ Ceļojošais Festivāls Vadātājs
Foto: Facebook.com/ Ceļojošais Festivāls Vadātājs
Sestdien, 4.maijā, no plkst.18.00 līdz plkst.23.00 Ērmaņu muižā pieturēs ceļojošais festivāls "Vadātājs", pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldībā.

Programmā gaidāms vokālās grupas Anima Solla koncerts, etīžu teātris "Nerten", dzejnieks Kārlis Vērdiņš un grupas "Sigma" solists Jānis Ozoliņš ar dzejas un mūzikas priekšnesumu. Savukārt, vietējais mākslinieks būs elektroniskās mūzikas mākslinieks un producents Edvards Ludvigs, plašākai publikai pazīstams kā "13th Terminal". Pasākumu noslēgs ansambļa "Manta" koncerts. Visa vakara garumā tiks demonstrēta Latvijas jauno režisoru īsfilmu programma.

Ceļojošais festivāls "Vadātājs" ir radošo nozaru kopprojekts, kurā vienojas dažādi mākslas un kultūras veidi. Katrā norises vietā "Vadātājs" piedāvā īpaši veidotu programmu, iesaistot arī vietējos māksliniekus un kultūras aktīvistus. Festivāla ideja ir decentralizēt norises Latvijas kultūras kartē, aktualizējot vai atklājot jaunas pasākumu vietas, sadarbības iespējas, kā arī iepazīstinot māksliniekus un publiku. Iniciatīvas autori ir Kalnciema kvartāla komanda, mūzikas producenti biedrība "Hi" un ansamblis "Manta" sadarbībā ar virkni Latvijas kultūras un mākslas profesionāļu.

Ērmaņu muižas kungu māja (vācu: Hermannshof) jeb Ērmaņu muiža atrodas Alūksnes novada Malienas pagastā. Izvietojusies Ievednes krastā pie Brencu—Vecannas ceļa. Muiža celta apmēram 1823.gadā. Ērmaņu muižas kungu māja ir Latvijas Republikas valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kas atrodas Valsts kultūras pieminekļu inspekcijas uzraudzībā no 1929.gada.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)