Banner 980x90

Ērmaņu muižā notiks gadskārtējā "Etnonakts"

Valmiera, 25.jūl., LETA. 29.jūlijā Ērmaņu muižā notiks gadskārtējā "Etnonakts", aģentūrai LETA pavēstīja biedrības "Ērmaņu muiža" pārstāvji.

Pasākums sāksies plkst.17 ar brīvo skatuvi, kur līdz 15 minūtēm varēs uzstāties etno entuziasti. Brīvā skatuve ir neakadēmisku koncertvietu tradīcija, iespēja izteikties jauniem talantiem un amatieriem.

Plkst.19 uzstāsies dziedātāja un vijolniece Ilga Reizniece.

Ilga Reizniece ir postfolkloras virzienu aizsācēja, grupas "Iļģi" dibinātāja, visas Latvijas jaunākās etno-paaudzes izglītotāja un iedvesmotāja.

Ērmaņu muiža atrodas Alūksnes novadā, ir Valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, klasicisma koka celtne, pastāvīgi tiek atjaunota ar sabiedrības, valsts, pašvaldību un entuziastu atbalstu.

Koncerti Ērmaņu muižā notiek no 2011.gada. "Etnonakts" ideja piedzima "Iļģu" labdarības koncerta laikā Ērmaņu muižā 2013.gadā. Lai arī Starptautiskais mini-festivāls "Etnonakts" formāli notiek dienā, akustiska neformāla etno-draugu muzicēšana parasti turpinās "līdz pēdējai dziesmai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)