Banner 980x90

Decembrī Alūksnē notiks koncerts "Ziemassvētku dziesmas"

Valmiera, 24.nov., LETA. 10.decembrī plkst.19 Alūksnes Kultūras centrā ar Bendžamina Britena un Džona Ratera mūzikas koncertu "Ziemassvētku dziesmas" viesosies vokālā grupa "Putni", aģentūru LETA informēja vokālās grupas "Putni" pārstāve Ilze Dimza.

Koncertprogrammā "Ziemassvētku dziesmas" apkopotas gan pašmāju, gan ārzemju autoru skaistākās kompozīcijas. Tās centrā ir angļu komponistu Bendžamina Britena un Džona Ratera dziesmu cikli sieviešu balsīm un arfai. Līdztekus Britena un Ratera mūzikai programmā skanēs arī latviešu kormūzikas klasiķa Jāzepa Vītola darbi, kā arī zviedru skaņraža Hokana Sundina īpaši vokālajai grupai "Putni" un Jekaterinai Suvorovai rakstītās "Marijas dziesmas" un komponistes Silvijas Silavas dziesmas.

Vokālās grupas "Putni" sastāvā - vadītāja Antra Dreģe un Jekaterina Suvorova (arfa), kā arī solistes - Iveta Romancāne, Agnese Urka un Ilona Dzērve-Tālute.

Koncertuzvedumu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un Alūksnes Kultūras centrs.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un interneta vietnē "www.bilesuparadize.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)