Banner 980x90

Dalder.lv reklāma un sludinājumi Alūksnē

Vieta, kas rada pati savu stāstu, vieta, kurā vienīgajā ir daudz dažādu lietu, tik īpaša, tik atšķirīga, tomēr tik vienkārša un visiem labi saprotama, tāda ir Alūksne. Viņi apbalvo vietējos iedzīvotājus un vizina tos ar bānīti, labprāt sagaida ekskursantus, kā arī uztur aktīvu kultūras un mākslas dzīvi. Tur ir viss, ko sirds kāro.

Kas pelnījuši Sudraba Zīli?
Nu jau ikgadējais pasākums Latvijas valsts proklamēšanas gadadienas svinību ietvaros ir Alūksnes novada pašvaldības augstākā novada apbalvojuma – Sudraba Zīles – pasniegšana. Tā tiek piešķirta cilvēkiem, organizācijām un domubiedru grupām, kuru veikums novada un tā iedzīvotāju labā ir īpaši atzīstams. 

Dalder.lv sludinājumi Alūksnē satur informāciju gan ar pasākuma aprakstu, gan kontaktus, lai izvirzītu savu kandidātu. Balvu var saņemt jebkurš, un tam nav obligāti jābūt Alūksnes novada iedzīvotājam; vērtēts tiek tikai sniegtais ieguldījums novadā un tā attīstībā. Balvu saņēmuši cilvēki, kas uztur kultūras dzīvi, vada dažādus pašdarbnieku kolektīvus un rada svētkus visiem ar savu mākslu. Tāpat balvu saņēmušas arī zemnieku saimniecības, kas radījušas lielu pienesumu ne vien budžetam, bet radījušas ar vairākas jaunas darba vietas. 

Varbūt arī Tev ir idejas, kā uzlabot un padarīt krāsaināku savu novadu? Dari to nesavtīgi, ar sirdi un dvēseli un iespējams būsi nākamais, kas saņems Sudraba Zīli. 

Jaunieši – aktīvi sportā un biznesā 
Reklāma Alūksnē vēsta par konkursu, kurš paredzēts tieši novada jauniešiem. Konkurss notiek jau kopš 2011. gada un līdz šim atbalstījis jau 17 biznesa idejas ar kopējo finansējumu 33770,18 eiro vērtībā. Viena biznesa ideja var pretendēt uz finansiālu atbalstu līdz 2850 eiro. Lai veiksmīgāk radītu ilgtspējīgu un uz attīstību vērstu biznesu, tiek piedāvāts piedalīties arī apmācībās uzņēmējdarbības atbalsta centrā. Apmācībās tiek stāstīts par to, kā labāk uzrakstīt savu pirmo biznesa plānu un izstrādāt to atbilstoši konkursa nolikumam. Ja arī Tu esi gana atraktīvs, ir laiks doties un izcīnīt arī savu balvu, lai kļūtu par jauno uzņēmēju. 

Šaursliežu dzelzceļš nav tikai neizrunājams mēles mežģis
Ieskaties Dalder.lv Aluksnes sadaļā, tur ir kāds ļoti īpašs notikums. Bānītis Gulbene–Alūksne svin savu 115. dzimšanas dienu. Ja līdz šim nekas par to nav dzirdēts, ir vērts doties un ieraudzīt savām acīm vienīgo regulāri kursējošo šaursliežu dzelzceļa bānīti Baltijā. Tam par godu radīta pat stacija un multimediāla ekspozīcija, kas parāda dzelzceļa vēsturi un interesantus faktus pat tā attīstību. Ja vēl neesi braucis ar šādu transportu, dodies uz Alūksni, tas kursē regulāri un varēsi izbaudīt vienreizēju braucienu līdz Gulbenei un atpakaļ, lai apskatītu arī citas skaistās Alūksnes vietas.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)