Banner 980x90

Celtniecības atkritumu izvešana un konteineru noma – drošs risinājums remontdarbu laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties gada siltajai sezonai, daudzi sāk plānot ne tikai atpūtu, bet arī dažādus labiekārtošanas darbus. Kā zināms, ikviens remonts prasa zināmu sagatavošanos – ir jāpadomā gan par nepieciešamajiem materiāliem, gan instrumentiem. Vērā ņemams ir vēl kāds aspekts – celtniecības atkritumi. Tie var būt dažādi, piemēram, ķieģeļi, metāls, kartons, plastmasa, veco logu rāmji. Protams, ne visus no tiem drīkst un var ievietot sadzīves atkritumiem paredzētajos konteineros, tādēļ aktuāls kļūst jautājums – ko ar tiem iesākt?

Viens no ērtākajiem variantiem ir pasūtīt speciālo būvgružu konteineri – tajā celtniecības atkritumi var tikt uzglabāti daudz drošāk, turklāt konteinerā esoši celtniecības atkritumi ir vieglāk transportējami. Papildus konteineru nomai atkritumu apsaimniekotāji piedāvā arī būvgružu izvešanu. 

Kā izvēlēties piemērotāko konteineru?
Pieejami dažādu veidu un izmēru būvgružu konteineri. Piemērotāko visērtāk izvēlēties, vadoties pēc principa – jo smagākus būvgružus konteinerī plānots ievietot, jo mazākam tam būtu jābūt. Piemēram, akmeņiem un betonam būs piemēroti  konteineri ar  7m³,  10m³ un 14m³ ietilpību, savukārt tādi materiāli kā papīrs un kartons vai zaļie atkritumi (zāle un lapas) jāievieto lielākas ietilpības konteineros. 

Ērta alternatīva – Big-Bag būvgružu maisi
Ja remontdarbi norit mazākā apmērā un arī atkritumu nav tik daudz, laba alternatīva ir Big-Bag būvgružu maisi. Tie ir izturīgi, ietilpīgi un aizņem maz vietas, tādēļ īpaši piemēroti
- dārzu un citu apstādījumu atkritumu savākšanai;
- veicot garāžas vai mājas ģenerāltīrīšanu;
- pārvācoties;
- vietās, kur ir ierobežotas iespējas novietot konteineru.

Kā organizēt būvgružu izvešanu?
Būvgružu izvešana ir tikpat atbildīgs process kā to pareiza uzglabāšana. Lai viss noritētu veiksmīgi, celtniecības atkritumi jāievieto tiem piemērotos konteineros vai Big-Bag būvgružu maisos. Svarīgi arī ievērot piesardzības pasākumus – konteinerus nedrīkst pārkraut, turklāt tajos aizliegts ievietot bīstamos atkritumus, piemēram, eļļas, krāsas vai šīferi. Jāatceras arī – konteinera novietošana uz ielas iepriekš jāsaskaņo ar pašvaldību. 

SIA "Ragn-Sells" pakalpojumi
Ja aktuāla būvgružu konteineru noma, vērts ieskatīties SIA "Ragn-Sells" piedāvājumā. Uzņēmums nodrošina individuālu pieeju katram klientam, sniedz konsultācijas un iesaka piemērotākos risinājumus.

SIA "Ragn-Sells" piedāvā ne tikai konteineru nomu un būvgružu izvešanu, bet arī
- sadzīves atkritumu apsaimniekošanu;
- bīstamo atkritumu izvešanu;
- kompleksos pakalpojumus;
- otrreizējo izejvielu šķirošanu un citus risinājumus.

Uzticot rūpes par atkritumu apsaimniekošanu SIA "Ragn-Sells" darbiniekiem, varēsiet būt pārliecināti par augstāko drošības standartu ievērošanu un pakalpojuma kvalitāti. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet ragnsells.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)