Banner 980x90

Brīvdienās Alūksnē aizvadīs tradicionālo slēpošanas pasākumu "Alūksnes ziema"

Rīga, 26.febr., LETA. Sestdien, 2.martā, Alūksnes novada ziemas sporta centrā "Mežinieki" slēpošanas cienītāji varēs piedalīties tradicionālajā slēpošanas pasākumā "Alūksnes ziema 2019", aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Lai gan citviet Latvijā sniega sega ir ievērojami sarukusi, Alūksnē tā joprojām ir pietiekami noturīga, lai nedēļas nogalē varētu notikt slēpojums "Alūksnes ziema".

Pasākumā piedalīsies arī kanikrosa speciālists, alūksnietis Igors Martinovs, kurš sacensībās ieradīsies kopā ar suni un tajās arī startēs, teica Aploka.

Slēpojumā aicināti piedalīties visi interesenti dažādās vecuma grupās. Mazajiem slēpotājiem būs trīs vecuma grupas, savukārt pieaugušie varēs sacensties sieviešu konkurencē septiņās, bet vīriešu konkurencē - astoņās vecuma grupās.

Atkarībā no vecuma grupas un sagatavotības pakāpes mazākie sacensību dalībnieki slēpos puskilometra un kilometra distanci, bet pieaugušie - trīs, desmit vai 15 kilometrus.

Alūksnes novadā deklarētajiem bērniem un skolēniem dalība slēpojumā būs bez maksas, savukārt pieaugušajiem, kas dzimuši 1997.gadā un vecākiem, jāmaksā 50% no dalības maksas.

Trīs godalgoto vietu ieguvēji visās grupās saņems organizatoru sarūpētas balvas. Katrs dalībnieks pēc finiša saņems arī īpašu piemiņas medaļu, varēs cienāties ar organizatoru sarūpēto spēka putru un tēju.

Slēpojumu organizē Alūksnes novada pašvaldības Kultūras un sporta nodaļa, Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola un biedrība "Alūksnes novada attīstībai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)