Banner 980x90

Atklās Alūksnes industriālo teritoriju

Valmiera, 13.dec., LETA. 15.decembrī plkst.11 kopā ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Kasparu Gerhardu (VL-TB/LNNK) Alūksnes novada pašvaldība atklās jauno industriālo teritoriju Rūpniecības ielā 1A, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāvis Druvis Mucenieks (ZZS).

Pasākuma laikā pašvaldība parakstīs teritorijas nomas līgumu ar SIA "Linden", kas šīs tiesības ieguva izsolē. Tāpat interesentiem būs iespēja apskatīt ēku.

Projekta "Alūksnes novada rūpnieciskās apbūves teritorijas attīstības 1.kārta" laikā uzlabota industriālajai zonai pieguļošā ielu infrastruktūra, pārbūvējot Rūpniecības ielu un Ganību ielas posmu. Jaunizveidotā industriālā teritorija ir aprīkota ar uzņēmējdarbības veikšanai nepieciešamajām inženierkomunikācijām – elektroapgādi, ūdensapgādi, laukumu ar cieto segumu. Uzbūvētā industriālā ēka sastāv no ražošanas un noliktavas telpām 876,5 kvadrātmetru platībā, kā arī biroja un tehniskajām telpām 115,1 kvadrātmetru platībā. Ēkas kopējā platība ir 991,6 kvadrātmetri. Šī teritorija uzņēmējam turpmākai izmantošanai tika nodota izsoles kārtībā.

Lai varētu īstenot šo projektu un izveidot industriālo teritoriju, Alūksnes novada pašvaldība iegādājās zemesgabalu, no pašvaldības budžeta līdzekļiem šim mērķim atvēlot 59 743 eiro.

Projekta kopējās izmaksas ir 2,37 miljonus eiro, tajā skaitā ERAF finansējums - 1,83 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)