Banner 980x90

Alūksniešus aicina piedalīties Lielās Talkas konkursā

Kā ik pavasari, arī šogad ikviens, kas rūpējas par savas dzimtās zemes sakoptību, varēs piedalīties Lielajā Talkā 23.aprīlī. Taču pirms tās jau šobrīd talkas rīkotāji iedzīvotājus aicina piedalīties konkursā "Atvadies no ziemas - pavasaris nāk!", pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Alūksnes novada pašvaldības Evita Aploka.

Konkurss saistīts ar latviešu tradicionālajiem svētkiem – Meteņiem, kas ir laiks, kad pavadām ziemu un sākam gaidīt pavasari, tā simboliski atvadoties no visa vecā un atverot sirdis jaunām cerībām. Lai piedalītos konkursā, jāveido salmu skulptūra, kurā tās veidotāji simboliski ieliek tās neveiksmes, sliktās domas un pārdzīvojumus, kas iepriekšējā gada garumā bijuši un no kuriem gribas atvadīties.

Konkursa rīkotāji aicina visus interesentus sūtīt savu salmu skulptūru bildes - gan degošu, gan nedegošu - uz e-pastu talkas@talkas.lv līdz 7.martam, lai piedalītos konkursā par interesantāko skulptūru. Vienlaikus lūdzam nosūtīt šo informāciju arī Lielās Talkas koordinatorei Alūksnes novadā – Alūksnes novada pašvaldības ainavu arhitektei Laurai Mazulei uz e-pastu laura.mazule@aluksne.lv.

Uzvarētāji balvā saņems "Galactico" dāvanu kartes: 1.vietas ieguvējam tiks piešķirta dāvanu karte 150 eiro vērtībā, 2.vietas ieguvējam - 100 eiro vērtībā, bet 3.vietas ieguvējam - 60 eiro vērtībā. Tāpat paredzētas arī vairākas veicināšanas balvas - dāvanu kartes 30 eiro vērtībā.

Uzvarētājus paziņos 10.martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)