Banner 980x90

Alūksni apmeklē Lietuvas, Igaunijas un Somijas vēstnieki 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 25.novembrī, Alūksnes novadu apmeklēja Lietuvas vēstnieks Ričards Degutis, Igaunijas Ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Tenis Nirks un Somijas vēstnieks Olli Kantanens, pilsētas informācijas portālu Aluksne24.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.
 

Vizītes laikā viesi tikās ar pašvaldības vadību, tika iepazīstināti ar novadu, tā pašreizējo attīstību un turpmākajiem plāniem. Viesi interesējās par pašvaldības līdzšinējo pieredzi Eiropas Savienības projektu īstenošanā un nākotnes plāniem šai sakarā, par pārrobežu sadarbības programmu darbību un iespējām. Tāpat vēstnieki labprāt izzināja Alūksnes novada pašvaldības pieredzi, sadarbojoties ar pašvaldībām viņu pārstāvētajās valstīs.

Viesi vēlējās izzināt arī novada uzņēmējdarbības sfēru – nozīmīgākās nozares, produkcijas noieta tirgus, pašvaldības iespējas atbalstīt vietējos uzņēmējus.

Alūksnes novada apmeklējuma laikā vēstnieki apmeklēja divus nozīmīgus pēdējo gadu laikā ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu atjaunotus objektus – Alūksnes Mākslas skolu un Alūksnes Kultūras centru. Vizītes noslēgumā viesi iepazinās arī ar ražošanas procesu vienā no novada lielākajiem uzņēmumiem SIA "4 Plus".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)