Banner 980x90

Alūksnes slimnīcā jau beigušās kvotas traumatoloģijas un ortopēdijas dienas stacionāram

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jau no 1.augusta SIA "Alūksnes slimnīca" beigušās valsts apmaksātās kvotas traumatoloģijas un ortopēdijas dienas stacionāram, aģentūru LETA informēja SIA "Alūksnes slimnīca" pārstāve Ilona Mālkalne.

Savukārt no 1.oktobra valsts apmaksātās kvotas beigsies sekojošiem pakalpojumiem: gastrointestinālās endoskopijas dienas stacionārs, ultrasonogrāfija pieaugušajiem, datortomogrāfija, doplerogrāfija, rehabilitācija dienas stacionārā, fizikālās medicīnas pakalpojumi, rehabilitācijas pakalpojumi.

"Kvota, kas paredzēta līdz gada beigām, ir pārstrādāta, līdz ar to ambulatorā pacienta talons saturēs tikai statistisku informāciju," informēja Mālkalne.

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā vairākiem ambulatoriem diagnostiskās radioloģijas izmeklējumiem jau beigušās valsts apmaksātās kvotas, aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Savukārt Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā pacienti gada beigās palīdzību nevarēs saņemt, jo uz izmeklējumiem beigušās valsts apmaksātās kvotas, intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja slimnīcas valdes locekle Anda Čakša.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)