Banner 980x90

Alūksnes sākumskolas audzēkņi vingros kopā ar Edgaru Krūmiņu

Piektdien 26. oktobrī sociālas kampaņas "GoTeach" ietvaros, ar mērķi izglītot skolniekus un popularizēt muguras veselību spēcinošos vingrojumus, Latvijas mācību iestādēs, kā arī Alūksnes sākumskolā laikā no plkst.12:00 tiks rīkota flashmob akcija – Vislatvijas Mugurčempionāts. Skolā viesosies arī TV šova dalībnieks Edgars Krūmiņš.

Piedalīties Vislatvijas Mugurčempionātā aicināts ikviens skolnieks kopā ar savu klasi, vingrojot laikā no plkst.10.00 līdz 12.00. Lai veicinātu šo sociālo iniciatīvu arī citu vienaudžu vidū, kopīgo vingrojumu fotogrāfijas vai video ir iespējams pievienot "GoTeach" atbalsta mājaslapā – www.draugiem.lv/dhlgoteachlv.

Jūlija Usoviča, programmas "GoTeach" pārstāve: "Patiess prieks par plašo skolnieku un pedagogu atsaucību, piedaloties sociālajā kampaņā "GoTeach"! Visa mēneša garumā īpaši sagatavotos un muguras veselību veicinošos vingrinājumus veica trešdaļa Latvijas skolu audzēkņu. Ceram, ka "GoTeach" uzsāktā iniciatīva, kas aicina skolēnus vingrot vismaz 5 minūtes dienā, kļūs par iecienītu ikdienas paradumu arī nākotnē."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)