Banner 980x90

Alūksnes novada skolās nav ieradusies puse no izglītojamajiem

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv

Piektdien, 8.janvārī, Alūksnes novada izglītības iestādēs sala dēļ nav ieradušies 927 skolēni jeb aptuveni puse izglītojamo, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kopā Alūksnes novadā ir 15 vispārizglītojošās izglītības iestādes, kurās kopumā mācās 1844 skolēni.

Mācības notiek, atsevišķās skolās darba diena noteikta īsāka, skolēni gatavojas olimpiādēm un notiek konsultācijas.

Skolēnu autobuss nekursēja tikai vienā pagastā, kur bija atteikta šī nepieciešamība.

Kā ziņots, līdz plkst.8.00 zemākā gaisa temperatūra ir fiksēta Ainažos, kur gaiss atdzisis līdz mīnus 30,9 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Otra zemākā temperatūra reģistrēta Rūjienā - mīnus 30,6 grādi, kas ir arī šīs novērojumu stacijas jaunais 8.janvāra rekords.

Auksts laiks ir visā Vidzemes ziemeļu daļā, kur šorīt valdīja mīnus 26 līdz mīnus 28 grādu sals. Zosēnos ir mīnus 28,1 grāds. Ap mīnus 25 grādu sals fiksēts daudzviet Vidzemē un Latgalē - Skrīveros, Madonā, Alūksnē, Priekuļos un Rēzeknē. Savukārt Daugavpilī minimālā gaisa temperatūra bijusi mīnus 27 grādi, Piedrujā - mīnus 26,5 grādi.

Zemgalē minimālā gaisa temperatūra bijusi ap mīnus 23 grādiem, vien Bauskā fiksēti mīnus 25 grādi, bet Kurzemē tā ir ļoti atšķirīga. Piemēram, Kuldīgā valdījis mīnus 23,4 grādu sals, Pāvilostā un Liepājā termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus 21 grādam, bet Kolkā vien mīnus 10 grādu sals.

Rīgā līdz plkst.8 zemākā gaisa temperatūra bijusi mīnus 20,3 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)