Banner 980x90

Alūksnes novadā robežsargi aizturēšanas laikā sašauj cigarešu kontrabandistu

Rīga, 2.jūn., LETA. Alūksnes novadā pagājušā naktī robežsargi aizturēšanas laikā sašāvuši cigarešu kontrabandistu, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Neilgi pēc pusnakts, pārbaudot informāciju par akcīzes preču nelikumīgu pārvietošanu, robežsargi sāka meklēt pārkāpēju un, konstatējot Latvijas nepilsoni ar kontrabandas cigarešu saini, aicināja viņu apstāties.

Vīrietis robežsarga prasībām nepakļāvās un vajāšanas laikā izrādīja fizisku pretošanos. Pārkāpēju aizturēja pēc ievainošanas kājā. Vīrietim sniegta pirmā palīdzība un viņš nogādāts slimnīcā.

Pret aizturēto personu sākts kriminālprocess kontrabandu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās un par pretošanos varas pārstāvim.

Salīdzinoši neilgā laika posmā mērķtiecīga šaujamieroča pielietošana pret pārkāpēju notikusi jau otro reizi, jo 2016.gada 1.septembrī šaujamierocis pielietots pret nelegālo imigrantu pārvietotāju, kurš izrādīja fizisku pretošanos un nepakļāvās robežsargu prasībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)