Banner 980x90

Alūksnes novada pašvaldība izsludina atkārtotu pieteikšanos līdzfinansējumam daudzdzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai

Rīga, 26.apr., LETA. Alūksnes novada pašvaldība izsludina atkārtotu pieteikšanos līdzfinansējuma saņemšanai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Pieteikumus var iesniegt no 2.maija līdz 31.maijam.

Minēto līdzfinansējumu pašvaldība piešķir saskaņā ar saistošajiem noteikumiem "Par līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai". Tie nosaka, ka pašvaldības līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai var saņemt ne vairāk kā 50% apmērā no kopējām atbalstāmajām izmaksām un nepārsniedzot 5000 eiro.

Labiekārtošanas aktivitātes, kam pašvaldība piešķir līdzfinansējumu, ir piebraucamo ceļu, stāvlaukumu un gājēju celiņu atjaunošana vai pārbūve, ieskaitot nepieciešamās inženierkomunikācijas un aprīkojuma elementus, kā arī apgaismojuma atjaunošana vai pārbūve. Konsultācijas nepieciešamo dokumentu sagatavošanai var saņemt pie Alūksnes novada pašvaldības Īpašumu nodaļas vadītāja Ingus Berkuļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)