Banner 980x90

Alūksnes novada pašvaldība aicina iedzīvotājus iesaistīties novada attīstības programmas izstrādē

Valmiera, 2.jūnijs, LETA. Alūksnes novada pašvaldība aicina iedzīvotājus pieteikties darba grupās Alūksnes novada attīstības programmas 2018.-2022.gadam izstrādei, aģentūrai LETA pavēstīja Alūksne novada pašvaldības pārstāve Evita Aploka.

Izveidotas darba grupas ekonomiskajai attīstībai, izglītības jautājumiem, veselības aprūpes, bērnu, ģimeņu un sociālās aprūpes jautājumiem, kultūrai un sportam, jaunatnes lietām, pašvaldības darba organizācijai un sadarbībai, kā arī infrastruktūras un komunālo pakalpojumu attīstības, vides aizsardzības un dabas resursu izmantošanai.

Alūksnes novada pašvaldības iedzīvotāji, uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas un citi interesenti aicināti pieteikties līdz 15.jūnijam.

Iedzīvotāji arī aicināti līdz 30.augustam izteikt rakstiskus priekšlikumus jaunajai novada attīstības programmai, rakstot e-pastu uz "dome@aluksne.lv" vai pašvaldībai adresētu vēstuli.

Attīstības programmas izstrādes laikā iedzīvotājiem būs iespēja savu viedokli paust, arī aizpildot aptaujas anketu un piedaloties dokumenta publiskajā apspriešanā.

Novada attīstības programmas izstrādes mērķis ir plānot rīcības mērķtiecīgai novada attīstībai ilgtermiņā. Šis dokuments būs par pamatu pašvaldības budžeta līdzekļu plānveidīgai izlietošanai attīstības projektiem un investīciju piesaistei turpmākajos piecos gados.

Attīstības programmas izstrādes laikā aktuālā informācija par sabiedrības līdzdalības iespējām būs atrodama pašvaldības mājaslapā "www.aluksne.lv", sadaļā "Sabiedrība" - "Sabiedrības līdzdalība".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)