Banner 980x90

Alūksnē sprādzienā cietušās mājas iemītnieki atmaksā kredītu par tās siltināšanu, tāpēc līdzekļu negaidītās problēmas risināšanai nav

Ilustratīvs foto/ Foto: Aluksne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Aluksne24.lv
Alūksnē visi 15 gāzes sprādzienā Torņa ielā cietušie dzīvokļi ir privatizēti, un mājā nav neviena pašvaldības dzīvokļa, aģentūru LETA informēja pašvaldības apsaimniekotāja SIA "Alūksnes nami" valdes loceklis Armands Musts.

Musts atklāja, ka mājas iedzīvotāji atmaksā iepriekšņemto kredītu par tās renovāciju, tāpēc nav iespējams par saviem līdzekļiem radušās problēmas atrisināt.

"Šajā gadījumā sarunās noteikti iesaistīsies pašvaldība, kura, pieņemu, vērsīsies pašvaldību lietu ministrijā, no kuras lūgs palīdzību no budžeta neparedzētiem gadījumiem. Uzskatu, ka pašvaldība pieaicinās neatkarīgu būvniecības ekspertu, lai ātrāk iegūtu iemeslu un iespēju izvērtēšanas slēdzienu, kur arī tiks izvērtēts, ko tālāk darīt ar cietušo ēkas daļu - vai tā ir nojaucama, vai ir kāds plāns, kā to atjaunot, kā arī prognozēs tam visam nepieciešamo finansējumu," informēja SIA "Alūksnes nami" valdes loceklis.

Jau ziņots, ka 3.septembra vakarā kādā daudzdzīvokļu ēkā Alūksnē, Torņa ielā 15, notika propāna gāzes sprādziens, pēc kura no vienas mājas daļas tika evakuēti 15 dzīvokļu iemītnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)