Banner 980x90

Alūksnē propāna gāzes eksplozijā cietušā vīrieša veselības stāvoklis tiek vērtēts kā vidēji smags

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sestdien, 3.septembrī, Alūksnē propāna gāzes eksplozijā cietušā vīrieša veselības stāvoklis tiek vērtēts kā vidēji smags, bet stabils, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Vīrietis šobrīd atrodas Austrumu slimnīcas Valsts apdegumu centrā "Biķerniekos". Sprādzienā visvairāk cietusi vīrieša seja, līdz ar to viņam ir ierobežotas runas spējas.

Ārsti vīrietim prognozē ilgstošu ārstēšanos, kas prasīs vismaz mēnesi.

LETA jau ziņoja, ka aizvakar vakarā Alūksnē, kādas Torņa ielas piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī, notika propāna gāzes eksplozija, kurā cieta viens cilvēks. Savukārt no citiem tuvējiem dzīvokļiem nācās evakuēt 33 cilvēkus, jo mājā bija parādījušās plaisas un tā vairs nebija droša.

Saskaņā ar aculiecinieku teikto cietušais vīrietis ar sprādziena vilni tika izmests no dzīvokļa.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)